Fietsen met kinderen

Fietsen met je kinderen is een geweldige ervaring. Doordat je langzaam reist, heb je de tijd om goed om je heen te kijken.
Wie is er niet mee opgegroeid?

Lekker trappen

Meerdaags fietsen met kinderen is een geweldige ervaring. Zo’n trip vraagt wel om een voorbereiding op maat. Voor jonge fietsers kan 20 km per dag echt genoeg zijn. Ook zijn spelelementen onderweg en geschikte overnachtingsadressen belangrijke succesfactoren.
Om je op weg te helpen hebben we een aantal kant-en-klare fietstochten uitgezet die speciaal geschikt zijn voor jonge fietsavonturiers en hun crew. We noemen ze Traptrip. Lees vooral ook de blogposts over Fietsen met kinderen, met ervaringen en handige tips.

Lekker fietsen met de kids

Traptrip

Fantaseer je ook weleens over een meerdaagse fietstocht met je kinderen? Lekker met de wind in je haren, alle snoetjes in de zon en dan maar zien waar je uitkomt? Kinderen vinden het heerlijk! Maar waar je moet beginnen? Onze gratis minigids helpt je op weg. De routes zijn natuurlijk ook heel leuk voor mensen die al vaker een meerdaagse fietstocht hebben gemaakt. Hieronder vind je routes vanuit Utrecht, Groningen, Rotterdam en Amsterdam, of ga naar de speciale pagina van traptrip voor nog meer informatie.

Ga naar de speciale Traptrip pagina
Fietsen met kinderen

Blogberichten

Met kinderen

Een LF-route

Help mee!

Word vriend

Een goed recreatief fietsland zijn is niet vanzelfsprekend. Wij zetten ons hier dagelijks voor in. Ook jij kunt hieraan een waardevolle bijdrage leveren. Met jouw steun zorgen we voor een grenzeloze fietservaring. Zo waarborgen we de kwaliteit van routes. Door ze te controleren, en door het aanbieden van actuele informatie. Help je mee? Als dank voor jouw donatie ontvang je 10% korting in de webwinkel van nederlandfietsland.nl.

Ja, ik word vriend!