Fietsen met kinderen

Fietsen met je kinderen is een geweldige ervaring. Doordat je langzaam reist, heb je de tijd om goed om je heen te kijken. Direct naar de routes
Wie is er niet mee opgegroeid?

Lekker trappen

Fietsen zit in ons bloed. Wie heeft er niet tegen de wind in naar school gefietst? Wij geloven dat toeristisch fietsen in Nederland een waardevolle ervaring is voor jong en oud, een gezonde, actieve en duurzame vorm van toerisme, die gefaciliteerd, gedeeld en gekoesterd moet worden. Een LF-icoonroute fietsen tijdens een lange vakantie is natuurlijk ook heel leuk, nadien kan er een passende herinnering aangevraagd worden: een schildje om op je frame te plakken en een oorkonde.

Fietsen met kinderen

Blogberichten

Lekker fietsen met de kids

Traptrip

Fantaseer je ook weleens over een meerdaagse fietstocht met je kinderen? Lekker met de wind in je haren, alle snoetjes in de zon en dan maar zien waar je uitkomt? Kinderen vinden het heerlijk! Maar waar je moet beginnen? Onze gratis minigids helpt je op weg. De routes zijn natuurlijk ook heel leuk voor mensen die al vaker een meerdaagse fietstocht hebben gemaakt. Hieronder vind je routes vanuit Utrecht, Rotterdam en Amsterdam, of ga naar de speciale pagina van traptrip voor nog meer informatie.

Ga naar de speciale traptrip pagina
Met kinderen

Een LF-route