Fietsen met kinderen

Fietsen met je kinderen is een geweldige ervaring. Doordat je langzaam reist, heb je de tijd om goed om je heen te kijken.
Wie is er niet mee opgegroeid?

Lekker trappen

Meerdaags fietsen met kinderen is een geweldige ervaring.
Zo’n trip vraagt wel om een voorbereiding op maat. Voor jonge fietsers kan 20 km per dag echt genoeg zijn. Ook zijn spelelementen onderweg en geschikte overnachtingsadressen belangrijke succesfactoren.
Om je op weg te helpen hebben we onder de naam traptrip een aantal kant-en-klare fietstochten uitgezet die speciaal geschikt zijn voor jonge fietsavonturiers en hun crew.
Lees ook de blogpost over fietsen met kinderen. Hierin tref je ervaringen en handig tips.

Lekker fietsen met de kids

Traptrip

Fantaseer je ook weleens over een meerdaagse fietstocht met je kinderen? Lekker met de wind in je haren, alle snoetjes in de zon en dan maar zien waar je uitkomt? Kinderen vinden het heerlijk! Maar waar je moet beginnen? Onze gratis minigids helpt je op weg. De routes zijn natuurlijk ook heel leuk voor mensen die al vaker een meerdaagse fietstocht hebben gemaakt. Hieronder vind je routes vanuit Utrecht, Groningen, Rotterdam en Amsterdam, of ga naar de speciale pagina van traptrip voor nog meer informatie.

Ga naar de speciale traptrip pagina
Fietsen met kinderen

Blogberichten

Met kinderen

Een LF-route