LF-weekendtochten

Een heerlijk actief weekendje weg
Proeven aan een Langeafstand Fietsroute

Een ervaring rijker

Voor iedereen die overweegt om op fietsvakantie te gaan, of gewoon een heerlijk actief weekendje weg wil, zijn er de LF-weekendtochten. De routes zijn een variant op de LF Maasroute, LF Zuiderzeeroute, LF Kustroute en LF Waterlinieroute. De komst van de kortere trajecten maakt het mogelijk om tijdens weekenden of midweken te proeven aan de complete Langeafstand Fietsroute. Het concept is simpel; een deel via een LF-route en een deel via de knooppunten, slapen en eten waar je zelf wilt, en na twee of drie dagen en een ervaring rijker terugkomen bij het startpunt.

 

Aanbod LF-weekendtochten

Een weekendje fietsen

Voor, tijdens of na het fietsen

Handig om te weten

Fietsvriendelijk overnachten

Een heerlijke LF-weekendtocht is pas echt geslaagd wanneer je als fietser een goede ontvangst krijgt op dat leuke terrasje onderweg, op de camping of in het hotel.

Ontdek de leuke adressen

Paklijstmaker

Met de online paklijst-maker stel je in een handomdraai je eigen paklijst samen. Van zakmes tot schuurspons. En van oplader tot binnenband. Je eigen suggestie toevoegen kan ook.

Naar de paklijstmaker

Fiets in trein

Als je je fiets wilt meenemen in de trein, dan kan dat. Hij mag mee buiten de spitsuren. Je koopt een Dagkaart fiets met een vast tarief ongeacht afstand en bestemming.

Lees meer
Geniet jij van de LF-weekendtochten?

Word vriend!

Een fietsvakantie in Nederland is een fantastische belevenis. Bewegwijzerde routes zijn er echter niet vanzelf. Al meer dan 35 jaar zetten wij ons in om Nederland een plezierig recreatief fietsland te laten zijn. Ook jij kunt hieraan een waardevolle bijdrage leveren. Met jouw steun zorgen we voor die grenzeloze fietservaring. Zo waarborgen we de kwaliteit van routes. Door ze te controleren, en door het aanbieden van actuele informatie. Help je mee?

Ja, ik help mee!
Over de LF-weekendtochten en LF-routes

Lees meer