Word vriend!

Een goed recreatief fietsland zijn is niet vanzelfsprekend
donatieformulier

Help ons mee

Of het nou om een dagtocht of fietsvakantie gaat, het is in Nederland een fantastische belevenis. Wij zetten ons hier dagelijks voor in. Ook jij kunt hieraan een waardevolle bijdrage leveren. Met jouw steun zorgen we voor een grenzeloze fietservaring. Zo waarborgen we de kwaliteit van routes. Door ze te controleren, en door het aanbieden van actuele informatie. Help je mee? Alle kleine beetjes helpen!

Doe je een donatie van 15 euro of meer dan krijg je 10% korting in onze webshop. Daar vind je allerlei fietsartikelen, van een fietsventiel tot een complete fietsuitrusting. Bij een jaarlijkse donatie van 35 euro of meer ontvang je de LF-Basiskaart van ons cadeau.

Wat gebeurt er met je donatie?

  • Organisatie van de jaarlijke routecontrole door vrijwilligers
  • Borging van de bestuurlijke aandacht voor recreatieve fietsroutes op landelijk niveau
  • Publicatie van de actuele LF-route-informatie op nederlandfietsland.nl
  • Werken aan de toekomst, het beheer en het onderhoud van de LF-routes
  • Doe je een donatie van 15 euro of meer dan krijg je 10% korting in onze webshop. * Bij een jaarlijkse donatie van 35 euro of meer ontvang je de LF-Basiskaart van ons cadeau.
  • Jouw gegevens

    Heb je een jaarlijkse donatie van 35 euro of meer gedaan? Dan ontvang je van ons de LF-Basiskaart per post, daar hebben we je adresgegevens voor nodig. Kleinere donatie gedaan? Dan hoef je jouw adres uiteraard niet in te vullen.