Fietsregio's

Nederland Fietsland heeft je zoveel te bieden
De mogelijkheden zijn eindeloos

Veelzijdig Nederland

Nederland heeft je als fietser veel te bieden. Juist door de kleine schaal fiets je zo van het ene landschapstype over in het andere. Bekijk per provincie de fietsmogelijkheden en vind enkele aansprekende fietsroutes. Je zult versteld staan van de afwisseling die ons kleine landje biedt.

Van de meren Friesland tot de Limburgse heuvels. En van het coulissenlandschap in de Achterhoek tot de duinen langs de kust.

Ontdek het gevarieerde aanbod fietsroutes

Per provincie

Over de grens

Misschien wil je na het fietsen in Nederland letterlijk je grenzen eens verleggen. Dan is er in onze buurlanden ook veel moois te vinden. Je kunt kiezen voor een grensoverschrijdende route, dus een route die vanuit Nederland doorloopt naar andere landen. Of je kiest ervoor om je hele fietsvakantie in het buitenland door te brengen.

Lees meer

Alle fietsroutes

Nederland staat niet voor niets bekend als fietsland. Veilige, comfortabele fietspaden, lekker vlak en je fietst zo van het ene landschap in het andere. Een mooie fietsroute vinden is heel eenvoudig. Er is ruim 33.000 km aan bewegwijzerde fietsroutes uitgezet. Voor een kort fietstochtje zijn de knooppuntroutes ideaal. Fiets je een meerdaagse tocht, dan gebruik je het beste de Langeafstand Fietsroutes: LF-routes. Bekijk ons aanbod of plan je eigen route.

Lees meer