Fietsrouteplanner

nooit meer verdwalen

Deze fietsrouteplanner is onder andere geschikt voor het plannen van een route via fietsknooppunten. Klik op meer opties en selecteer plan via knooppunten. Wil je via LF-routes plannen? Ook dat kan via de knop meer opties. Toch liever een kant-en-klare route? Kijk dan voor ons aanbod knooppuntroutes of LF-routes.

Via de button Locaties/POI’s kun je de laag met Fietsers Welkom! adressen en – nieuw in 2024 – de laag met Vrienden op de Fiets adressen aanzetten. Van deze Vrienden op de Fiets adressen zie je de locatie bij benadering. Ben je lid van Vrienden op de Fiets en ingelogd, dan kun je direct doorklikken naar de gegevens van het adres.

Via de Help functie is de werking van de planner na te lezen. Beheer van deze planner ligt bij de Fietsersbond. Opmerkingen en suggesties over de planner sturen we naar hen door.

Gebruik de planner die bij jou past

Kiezen maar

Zoveel wensen, zoveel planners. Het is persoonlijk welke planner je het prettigst vindt werken. We hebben het ruime aanbod voor je op een rijtje gezet. Probeer ze vooral eens uit.

Bekijk het aanbod fietsrouteplanners