Ervaringen Ronde van Nederland

1750 km door Nederland op de fiets

Verliefd

Esther en Louise, even verliefd op elkaar als op fietsen. Ze dromen ervan om in 2023 samen een lange fietsvakantie door Europa te maken. In 2020 stapten ze samen op de fiets om de Ronde van Nederland te beleven. Meer video’s van het stel vind je onder de naam bike eat sleep repeat op YouTube.

Tonnie Raemakers

Rondje Nederland op de fiets

Van vrijdag 6 augustus 2021 t/m zondag 15 augustus 2021 heb ik de Ronde van Nederland gefietst. Dagelijks legde ik meer dan 100 kilometer af. Kijk je mee naar de beelden van mijn ultieme Ronde van Nederland?

Ton Rabelink

Fietsen in Nederland

Met Eerbeek als startpunt fietste Ton in 2019 zijn Ronde van Nederland. In een tweedelig verslag neemt hij je mee langs de hoogte en dieptepunten. Zo moest hij door een aanrijding langs de fietsenmaker in Bergen op Zoom om zijn voorwiel opnieuw te laten richten. Maar wat vooral overheerst is het vrije gevoel van het fietsen, na het zien van zijn video krijg je direct zin om op de fiets te stappen. Deel 2 bekijk je hier.

Ger Rademaker

Rondje Nederland

In 19 fietsdagen en 2 rustdagen, met regen en zonneschijn, wind mee en storm tegen. Geniet mee van de 1300 kilometer lange fietstocht.

Piet

Op de racefiets

Dag 1: Nadat wel onze spullen in orde hadden gemaakt vertrokken wel om 10.00 uur vanuit Hoogerheide. Slaapplaats in Burgh Haamstede was geregeld. De wind was tot Vlissingen gunstig. Op route LF 13 aten we in Gravendeel onze knapzak op. De route liep door Middelburg naar Vlissingen. Daar pakken we de LF Kustroute op. In West Kapelle bij het oorlogsmuseum een bak koffie met een meegebrachte koek. De wind was inmiddels volle bak tegen en dat was op de Stormvloedkering geen pretje. Uiteindelijk kwamen we via de duinen in Westerschouwen aan bij onze villa in Burg Haamstede. Nieuwsgierig naar de andere dagen? Deze vind je op het kanaal van pietkitty.