LF17

verbinding in Rijnfietsroute
Informatie

Over deze route

  • Afstand 60 km

  • Wijk bij Duurstede - Gorinchem

De LF17 is een verbindingsroute tussen Gorinchem en Wijk bij Duurstede. De route maakt onderdeel uit van de Rijnfietsroute, het Nederlandse gedeelte van de internationale Rijnroute. De 240 km lange Rijnfietsroute loopt tussen Millingen en Hoek van Holland. Je ziet de uitlopers van de Veluwe en de Utrechtse Heuvelrug, de landgoederen langs de Kromme Rijn, de door de Betuwe slingerende Linge, de scheepvaart op de Waal, de Biesbosch, de Kinderdijk en wereldhavenstad Rotterdam.

De LF17 sluit ten noorden van Wijk bij Duurstede aan op de LF4 Midden-Nederlandroute.


De LF17 sluit ten noorden van Wijk bij Duurstede aan op de LF4 Midden-Nederlandroute.

Route GPX

Fietsvriendelijke locaties

Horeca & Logies

Routewijzingen checken, bordje melden of zelf plannen

Goed voorbereid

Routewijzigingen

Kijk voordat je een (LF-)route gaat fietsen altijd even of er op je route actuele zaken spelen die van invloed kunnen zijn op de tocht. Een tijdelijke wegomlegging, een veer uit de vaart of aanpassing knooppuntnetwerk.

Naar overzicht

Meldpuntroutes.nl

In ons land met ruim 33.000 km fietsroutenetwerken en bijna 9000 knooppunten kan het gebeuren dat een fietsroutebordje mist of beschadigd raakt. Via meldpuntroutes.nl geef je dit eenvoudig online door. Ook op je mobiel.

Melding maken

Plan zelf

Met een fietsrouteplanner kun je eenvoudig een eigen route plannen of gebruik maken van voorgeplande routes. We hebben de populairste fietsrouteplanners voor je op een rijtje gezet.

Naar planner
Geniet jij van de LF-routes?

Word dan donateur!

Elk jaar maken samen met jou, duizenden fietsers gebruik van de LF-routes. De routes zijn met zorg samengesteld en ze leiden je langs de mooiste plekken van ons land. Toch is de continuïteit van de routes niet vanzelfsprekend. Om de LF-routes te behouden is in toenemende mate de steun van donateurs nodig. Met een donatie laat je zien dat je de LF-routes steunt en help je mee om de kwaliteit van de routes te waarborgen. Als dank voor jouw donatie ontvang je 10% korting in de webwinkel van nederlandfietsland.nl.

Ja, ik ben fan van LF-routes
Fietsvakantie

Tips, verhalen en meer

In de regio

Fietsroutes