LF Kustroute | Oostvoorne - Noordwijk

  • Afstand 66 km

  • Oostvoorne - Noordwijk

Tussen de zee en het Oostvoornse meer fiets je ineens de Maasvlakte op. Het contrast is enorm. Al die loodsen, containers en elektriciteitsmasten. Toch is het boeiend om door een van de grootste havens van de wereld te fietsen. Ondanks dat Zuid-Holland een van de dichtstbevolkte provincies van de wereld is, fiets je in relatieve rust door fascinerend duinlandschap noordwaarts, richting Noordwijk. In de zomer kan het hier druk zijn met toeristen en strandgasten, maar in de ochtend en buiten het seizoen ben je geregeld alleen met de 6800 soorten planten en dieren die er leven.

Download GPX Track
Met de slimme GPX tracks raak je nooit de weg kwijt.Terug naar de gehele LF Kustroute

Ontdek alle etappes

Met onze toeristische partners

Duik de regio in

1 oktober 2024 – 31 maart 2025

Alternatieve route in naseizoen

In het naseizoen vaart het Hoeksveer tussen Maasvlakte en Hoek van Holland niet. De alternatieve route loopt via het veer bij Rozenburg. In de LF-app vind je alternatieve trajecten voor deze periode.

 

Lees meer Over LF-app
Getipt door kenners van de regio

Hoogtepunten op de etappe

Leuke adresjes voor een stop of overnachting

Een warm welkom

Extra service en gemak

Goede voorbereiding

Een fietstocht begint met de voorbereiding thuis. En daarmee begin meteen ook de voorpret. Wat neem ik mee? Ga ik met de trein naar het beginpunt? Welke fietsgids is er van de route? Op deze vragen geven we hier graag antwoord. Dit geldt voor zowel de LF Maasroute, LF Zuiderzeeroute, LF Kustroute als de LF Waterlinieroute.

Lees meer
Voor de pauzedag of om te proeven

Dag- en weekendtochten nabij de etappe

Vraag je herinnering aan, deel je ervaring of download de GPX-track

Niet vergeten