Op stap met de app

Laat je bij het fietsen begeleiden door de LF-app

Gratis en handig voor onderweg

De Maasroute, Kustroute, Zuiderzeeroute, Waterlinieroute en Ronde van NL staan er in detail in. Net als de Fietsers Welkom! horeca en logies. En o ja, ook de veertijden vind je terug in de app. De route is voor je gemak opgedeeld in dagtrajecten van maximaal 70 km. Met de app heb je in één keer alles wat je nodig hebt: de track, de kaart, het hoogteprofiel en allerlei voorzieningen als Fietsers Welkom horeca, Natuurkampeerterreinen en veerpontjes. In de kaartfunctie zit een filter waarmee je voorzieningen kunt aan- en uitvinken.  Per traject zie je ook meteen de fotolocaties voor de oorkonde. Maak op die plekken een foto en vraag na afloop de oorkonde aan.

De LF-app is interactief. Een review plaatsen, wijzigingen en obstakels in de route doorgeven of een suggestie doen: het kan allemaal. Voeg bijvoorbeeld dat leuke adresje voor boerenijs toe, die aardige mensen van een B&B of dat onvergetelijke uitzichtpunt.

Download hem gratis in de App Store of via Google Play.

Nb. Ga je op pad met een fietsapp. Zorg dan dat je een goede telefoonhouder op je fietsstuur monteert. Dit was altijd al een goed idee, maar met de nieuwe wetgeving per 1 juli 2019 een must. Fietsen met een mobiel in je hand is verboden. Het aanbod houders is groot. Klik hier om het aanbod van de Fietsvakantiewinkel te bekijken.

Gebruik van de app

Met de LF-app tover je in een paar tellen jouw smartphone om tot navigatiesysteem. Je hoeft niet handig te zijn om de app te kunnen gebruiken, hij blinkt namelijk uit in gebruiksvriendelijkheid. Bij het openen van de app zie je een overzicht van de beschikbare routes, in de toekomst breiden we het aanbod verder uit. Hoe het werkt en wat de app allemaal kan lees je op de speciale pagina. 👇

Ontdek de lf-app
Ontdek ze allemaal

Routes in de app