Basiskaart LF-routes

Dé fietsgids voor elke vakantiefietser
Heel Nederland in één set kaarten 

Handig en compleet

De Basiskaart is een zeer gebruiksvriendelijke set kaarten voor iedereen die weleens een weekend- of vakantietocht op de fiets maakt. In elke editie is er een actualisatie van de kaarten, praktische informatie en handige adressen. De fietsatlas heeft 22 dubbelzijdige watervaste fietskaarten. Hierop staan met alle LF-routes en fietsknooppunten.

Schaal: 1:100.000
Laatste uitgave: 2022-2023  |   ISBN: 9789072930750
Prijs: € 34.95

Bestel
Goed om te weten

Wat is nieuw?

De huidige editie is begin 2022 verschenen. De aanpassingen in de fietsroutenetwerken van 2021 zijn erin opgenomen. De vernieuwingen binnen de LF-routes zie je ook terug. De LF Maasroute, LF Zuiderzeeroute, LF Kustroute en LF Waterlinieroute staan herkenbaar op de kaarten. Erg handig zijn ook de kilometrages van de LF-routes in het kaartbeeld. Dit helpt bij het plannen van je tocht.

Van de editie 2022/2023 is nog voorraad. Er verschijnt in 2024 geen nieuwe editie.

Boomvrij 'papier'

Goed om te weten: de kaarten zijn gedrukt op Stone Paper. Dit is boomvrij ‘papier’ dat grotendeels bestaat uit mineraal poeder met hars. Het is geproduceerd zonder gebruik van water, gif of bleekmiddel. Stone Paper is watervast, dus de kaarten kunnen prima een regenbuitje doorstaan.

De ervaring van Marjolein

“Deze zomer ben ik meermalen met jullie nieuwe uitgave op stap gegaan en ik ben diep onder de indruk van het praktische nut van de kaarten. Het formaat (past in hoes op mijn stuurtas), het materiaal (hoe je het ook vouwt en ook met regen, geen enkel probleem) en de overzichtelijkheid.”