LF3 Hanzeroute

Uiterwaarden, dijkjes en hanzesteden
Informatie

Over deze route

  • Afstand 140 km

  • Kampen - Millingen

Bij de Hanzeroute fiets je - voornamelijk via vrijliggende fietspaden en slingerende dijkjes - langs een van de mooiste rivieren van Nederland: de IJssel.


Begin- en eindpunt van de route
Kampen: knooppunt 41. Millingen aan de Rijn: op de landsgrens tussen het Nederlandse knooppunt 94 en het Duitse knooppunt 33.

Route PDF Route GPX

Routewijzingen checken, bordje melden of zelf plannen

Goed voorbereid

Routewijzigingen

Kijk voordat je een (LF-)route gaat fietsen altijd even of er op je route actuele zaken spelen die van invloed kunnen zijn op de tocht. Een tijdelijke wegomlegging, een veer uit de vaart of aanpassing knooppuntnetwerk.

Naar overzicht

Meldpuntroutes.nl

In ons land met ruim 33.000 km fietsroutenetwerken en bijna 9000 knooppunten kan het gebeuren dat een fietsroutebordje mist of beschadigd raakt. Via meldpuntroutes.nl geef je dit eenvoudig online door. Ook op je mobiel.

Melding maken

Plan zelf

Met een fietsrouteplanner kun je eenvoudig een eigen route plannen of gebruik maken van voorgeplande routes. We hebben de populairste fietsrouteplanners voor je op een rijtje gezet.

Naar planners
Geniet jij van de LF-routes?

Word dan donateur!

Elk jaar maken samen met jou, duizenden fietsers gebruik van de LF-routes. De routes zijn met zorg samengesteld en ze leiden je langs de mooiste plekken van ons land. Toch is de continuïteit van de routes niet vanzelfsprekend. Om de LF-routes te behouden is in toenemende mate de steun van donateurs nodig. Met een donatie laat je zien dat je de LF-routes steunt en help je mee om de kwaliteit van de routes te waarborgen. Als dank voor jouw donatie ontvang je 10% korting in de webwinkel van nederlandfietsland.nl.

Ja, ik ben fan van LF-routes
Tips, verhalen en meer

Fietsvakantie

In de regio

Fietsroutes