LF-weekendtocht Maasstadjes

LF Maasroute
30 september 2022

We hebben weer een nieuwe LF-weekendtocht voor je. Dankzij nauwe samenwerking met Limburg Marketing kun je nu ook in Noord- en Midden-Limburg proeven aan het meerdaagse fietsen in het algemeen en de LF Maasroute in het bijzonder. De route Maasstadjes is de elfde in de reeks van LF-weekendtochten en de derde gelieerd aan de LF Maasroute. Overweeg je om op fietsvakantie te gaan, of wil je gewoon een actief weekendje weg. Strijk dan met de Maasstadjesroute neer in het warme zuiden op een terras langs het water! Het concept is simpel; deels via een LF-route en deels via knooppunten, slapen en eten waar je zelf wilt, en na twee of drie dagen terugkomen bij het startpunt. Dat klinkt toch als muziek in je oren?Kessel langs de LF Maasroute

Over de LF-weekendtocht Maasstadjes

De fietstocht is 128 kilometer lang en neemt je mee langs het zuidelijke stuk van de welbekende rivierenroute LF Maasroute. In dit deel van het traject geen heuvels, maar wijds water, veel bossen, historische Maas- dorpen en gezellige steden. Voor ieder budget een geschikte overnachtingsplek, jij bepaalt. De route gaat grotendeels over ruime, schone fietspaden en door autoluwe gebieden.

Bekijk de LF-weekendtocht Maasstadjes

Alle LF-weekendtochten

De elf LF-weekendtochten zijn onderdeel van één van de vier LF-icoonroutes; LF Maasroute, LF Zuiderzeeroute, LF Kustroute of LF Waterlinieroute. Van elke route is er een routekaart, GPX en routebeschrijving beschikbaar. De leukste bezienswaardigheden hebben we alvast voor je geselecteerd, en je kunt gewoon de bordjes volgen! Hieronder vind je een overzicht van de LF-weekendtochten.

LF Maasroute

LF Zuiderzeeroute

LF Kustroute

LF Waterlinieroute

 

 

 

Geschreven door

Marina

Informatie

Gerelateerde artikelen