Knooppuntroutes

Ontdek Nederland via de vernuftige nummertjes! Bekijk knooppuntroutes
Ontdek het gemak

Fietsknooppunten overal in Nederland

Heel Nederland is ‘bedekt’ met fietsknooppunten. Handig om zelf een fietstochtje te plannen. Of kies voor een kant-en-klare knooppuntroute. In samenwerking met de toeristische regio’s presenteert nederlandfietsland.nl een selectie van deze thematische routes. Je kunt ze direct downloaden, ook voor de GPS. Lees meer over de knooppuntroutes of bekijk het aanbod op deze site.

Bekijk alle knooppuntroutes op de kaart
Routes met eigen bewegwijzering

Een categorie apart

Voor, tijdens of na het fietsen

Handig om te weten

App Fietsknoop

Plan eenvoudig routes via een app met de fietsknooppunten in Nederland. Bijvoorbeeld via de app Fietsknoop. Op basis van je locatie zie je alle knooppunten in je directe omgeving. Gedownloade routes zijn ook offline beschikbaar. Ook handig: in app staan alle Fietsers Welkom! adressen.

Bekijk het aanbod fietsapps

Bordje weg? Meld het!

Foutjes in de bewegwijzering van de LF-routes en knooppuntroutes kun je eenvoudig online melden via meldpuntroutes.nl. En handig: op dezelfde plek kun je ook eventuele meldingen over wandelroutes doen.

Doe een melding

Plan je eigen route

Plan online je eigen fietsroute via de LF-routes en de regionale fietsknooppunten. Met locaties van o.a. VVV’s, rustbankjes, musea én alle Fietsers Welkom! horeca en logiesadressen.

Naar de planner
Heel Nederland in één set kaarten

Handig en compleet

De Basiskaart is een zeer gebruiksvriendelijke set kaarten voor iedereen die weleens een dag-, weekend- of vakantietocht op de fiets maakt. In elke editie is er een actualisatie van de kaarten, praktische informatie en handige adressen. De fietsatlas heeft 22 dubbelzijdige watervaste fietskaarten. Hierop staan met alle LF-routes en fietsknooppunten.

Schaal: 1:100.000
Laatste uitgave: 2022-2023
Prijs: € 34.95

Bestel de LF Basiskaart
Over de knooppunten

Lees meer