Fietsroutenetwerk regio Gooi & Vecht vernieuwd

Knooppunten
25 mei 2022

basiskaart

In de regio Gooi & Vecht heeft is het fietsroutenetwerk en aanbod Toeristische Overstappunten (TOP’s) vernieuwd. Het heeft nieuwe bewegwijzering, informatiepanelen en extra verbindingen gekregen, o.a. door de Voormeerpassage bij het Naardermeer en over de natuurbrug.

De TOP’s fungeren als startpunt voor het fietsen en wandelen via knooppunten. Ze zijn geactualiseerd en voorzien van informatiepanelen met actueel fietsroutenetwerk en wandelnetwerk. Ook zie je diverse wandel- en fietsroutesuggesties. Er zijn nu elf TOP’s waar het (meestal) gratis parkeren is. Ok vind je er vaak een horecagelegenheid. De drie TOP’s in gemeente Stichtse Vecht worden binnenkort nog vernieuwd, in samenwerking met Routebureau Utrecht.

Actuele kaart

Ga je een rondje fietsen in de regio Gooi & Vecht en wil je niet verdwalen? In onze online fietsrouteplanner is het nieuwe netwerk al verwerkt. Gebruik je liever een fietskaart voor het plannen van je tocht, zorg dan dat je in het bezit bent van een actueel exemplaar. In onze nieuwe LF Basiskaart zijn de wijzigingen uiteraard opgenomen. Deze complete fietsgids bevat 22 watervaste dubbelzijdige fietskaarten met alle lijnen van LF-routes en fietsknooppunten. Een compact boekje biedt uitleg, tips en nuttige adressen. Bekijk de LF Basiskaart hier.

Geschreven door

Marina

Informatie

Gerelateerde artikelen