Naar boven

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

captcha code:

6x per jaar gratis het laatste Nederland Fietsland Fietsland nieuws per e-mail

Startpunt van elke fietstocht

Initiatief van Stichting Landelijk Fietsplatform

Home traptrip traptrip Utrecht

Vanuit Utrecht op traptrip

We hebben de volgende drie traptrips voor jullie uitgestippeld. Allemaal vertrekken ze bij knp 31 in het centrum van Utrecht (Oudegracht aan de Werf 112), maar je kunt natuurlijk aanhaken waar je maar wilt. We zijn uitgegaan van twee overnachtingen op de voorgestelde overnachtingsplek, met een optioneel rondje fietsen voor de tweede dag.

In het kort

De digitale traptrip minigids Utrecht gratis in jouw mailbox

Een gids bedoeld voor ouders die vanuit Utrecht een korte fietstocht willen maken met hun kinderen. Een traptrip dus! We hebben drie routes voor jullie uitgestippeld vanaf het centrum. Elke traptrip bestaat uit een heen- en terugreis naar een fijne overnachtingsplek, en een extra dagetappe om vanuit je logeeradres te fietsen. Je bent dus twee of drie dagen weg (of je plakt er nog een nachtje achteraan). Je kunt slapen in je tentje óf je huurt een van de hutjes, pipowagens of B&B’s die we voor je hebben uitgezocht. 

Vul hieronder je e-mailadres in en wij sturen de gids naar je toe. We horen uiteraard graag hoe jij de traptrip minigids Utrecht hebt ervaren. Zodra er nieuwe minigidsen beschikbaar zijn ontvang je van ons automatisch een bericht.

*  Website URL
*  E-mailadres:
 

Onze partners

ANWB

Fietsersbond

Horeca Nederland

NBTC

NTFU

Rai

Recron

VVV

Provincie Drenthe

Provincie Friesland

Provincie Gelderland

Provincie Groningen

Provincie Limburg

Provincie Noord-Brabant

Provincie Noord-Holland

Provincie Utrecht

Provincie Zeeland

Provincie Zuid-Holland

Provincie Flevoland