Naar boven

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

captcha code:

6x per jaar gratis het laatste Nederland Fietsland Fietsland nieuws per e-mail

Startpunt van elke fietstocht

Initiatief van Stichting Landelijk Fietsplatform

Home traptrip traptrip Amsterdam

Vanuit Amsterdam op traptrip

We hebben de onderstaande drie traptrips voor jullie uitgestippeld. Ze vertrekken vanuit verschillende knooppunten in Amsterdam, maar je kunt natuurlijk aanhaken waar je maar wilt. We zijn uitgegaan van twee overnachtingen op de voorgestelde overnachtingsplek, met een optioneel rondje fietsen voor de tweede dag. Verder zijn de afstanden gemeten van beginknooppunt tot eindknooppunt. Soms moet je ietsje verder fietsen om bij je overnachtingsadres aan te komen.

In het kort

De digitale traptrip minigids Amsterdam gratis in jouw mailbox

Vol trots presenteren wij de traptrip minigids vanuit Amsterdam. Je ontvangt de digitale minigids gratis in je mailbox. De minigids telt drie uitgestippelde routes vanaf het centrum van Amsterdam. Een traptrip bestaat uit een heen- en terugreis naar een fijne overnachtingsplek, en een extra dagetappe om vanuit je logeeradres te fietsen. Je bent dus twee of drie dagen weg (of je plakt er nog een nachtje achteraan).

Vul hieronder je e-mailadres in en wij sturen de gids naar je toe. We horen uiteraard graag hoe jij de traptrip minigids Amsterdam hebt ervaren. Zodra er nieuwe minigidsen beschikbaar zijn ontvang je van ons automatisch een bericht.

*  Website URL
*  E-mailadres:
 

Onze partners

ANWB

Fietsersbond

Horeca Nederland

NBTC

NTFU

Rai

Recron

VVV

Provincie Drenthe

Provincie Friesland

Provincie Gelderland

Provincie Groningen

Provincie Limburg

Provincie Noord-Brabant

Provincie Noord-Holland

Provincie Utrecht

Provincie Zeeland

Provincie Zuid-Holland

Provincie Flevoland