Naar boven

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

captcha code:

6x per jaar gratis het laatste Nederland Fietsland Fietsland nieuws per e-mail

Startpunt van elke fietstocht

Initiatief van Stichting Landelijk Fietsplatform

Home Traptrip

Traptrip

Fantaseer je ook weleens over een meerdaagse fietstocht met je kinderen? Lekker met de wind in je haren, alle snoetjes in de zon en dan maar zien waar je uitkomt? Kinderen vinden het heerlijk! Maar waar je moet beginnen? Onze gratis minigids helpt je op weg. De routes zijn natuurlijk ook heel leuk voor mensen die al vaker een meerdaagse fietstocht hebben gemaakt. 

Tijdelijk gratis: de digitale Traptrip minigids Utrecht
Vol trots presenteren wij de eerste Traptrip minigids vanuit Utrecht. Vul hieronder je emailadres in en ontvang de digitale minigids gratis in je mailbox. De minigids telt drie uitgestippelde routes vanaf het centrum van Utrecht. Een traptrip bestaat uit een heen- en terugreis naar een fijne overnachtingsplek, en een extra dagetappe om vanuit je logeeradres te fietsen. Je bent dus twee of drie dagen weg (of je plakt er nog een nachtje achteraan). Je kunt slapen in je tentje óf je huurt een van de hutjes, pipowagens of B&B’s die we voor je hebben uitgezocht. 


De digitale Traptrip minigids Utrecht nu tijdelijk gratis in jouw mailbox

Vul hieronder je e-mailadres in en wij sturen de gids naar je toe. We horen uiteraard graag hoe jij de Traptrip minigids Utrecht hebt ervaren. Zodra de minigids Rotterdam en Amsterdam beschikbaar zijn ontvang je van ons automatisch een bericht.

*  Website URL
*  E-mailadres:
   
 

Ook Rotterdam en Amsterdam krijgen een Traptrip minigids
Momenteel werken we ook aan een gids voor ouders die vanuit Rotterdam of Amsterdam een korte fietstocht willen maken met hun kinderen. Binnenkort meer.

 

Onze partners

ANWB

Fietsersbond

Horeca Nederland

NBTC

NTFU

Rai

Recron

VVV

Provincie Drenthe

Provincie Friesland

Provincie Gelderland

Provincie Groningen

Provincie Limburg

Provincie Noord-Brabant

Provincie Noord-Holland

Provincie Utrecht

Provincie Zeeland

Provincie Zuid-Holland

Provincie Flevoland