Nieuwste LF-routes nu op Nederland Fietsland

Nieuws
2 april 2024

De laatste maanden hebben we hard gewerkt om de LF Maasroute, LF Zuiderzeeroute, LF Kustroute en LF Waterlinieroute volledig naar Nederland Fietsland te verhuizen. Bij de lancering van de vier routes kregen ze allemaal een unieke en eigen website. Inmiddels is nederlandfietsland.nl volledig vernieuwd en heeft de website meer mogelijkheden gekregen om routes te presenteren. Dus pakten we de informatie in en verhuisden we alles naar Nederland Fietsland.

Meer mogelijkheden

Met de integratie van de vier nieuwe LF-routes is het nu nog eenvoudiger om onderling te switchen. De LF-weekendtochten en de dagtochten zijn nu veel makkelijker te vinden, en de bezienswaardigheden hebben allemaal een eigen pagina met nuttige informatie. De ervaringen van fietsers hebben we mooi geclusterd in een inspirerend overzicht. En nog veel meer. De oude URL’s zijn doorgelinkt zodat je direct op de juiste landingspagina van de route komt. Neem dus snel een kijkje naar de verbeterde pagina’s van de routes:

Meertaligheid

Tot slot hebben we aan onze website een vertaaltool toegevoegd; zo is alle informatie in het Nederlands, Engels, Frans, Duits, Spaans en Italiaans te bekijken. Je kan eenvoudig tussen de verschillende talen switchen door op het vlaggetje hier rechtsboven in de menubalk te klikken. ☝️

 

 

Geschreven door

Marina

Informatie

Gerelateerde artikelen