Gespot in het veld: de ‘bordjesverwijderaar’

LF-routes
28 april 2021

Als je een LF-liefhebber bent, dan is het je vast niet ontgaan: het LF-netwerk verandert naar een reeks LF-icoonroutes. Zo hebben we sinds 2019 al drie prachtige routes opgeleverd; de LF Maasroute, de LF Zuiderzeeroute en de LF Kustroute. Dit jaar voegen we daar de LF Waterlinieroute aan toe. In sommige gevallen dienen ‘oude’ trajecten als basis voor een nieuwe route, zoals bij de eerste drie icoonroutes. Van  andere routes nemen we definitief afscheid. In beide gevallen wordt de bestaande bewegwijzering verwijderd, dit voorjaar zijn de LF2 en LF7 aan de beurt.

Het team van Nederland Fietsland bestaat uit een breed palet fietsers: van mooiweerfietser tot fanatieke vakantiefietser en van fietsforens tot kilometervreter. Allemaal maken we met regelmaat een fietstocht. Zo ook de afgelopen mooie dagen, en wie kwam collega Jan-Joost tegen in het veld? Hendrik-Jan de bordjesman! Of eigenlijk heet hij Jacob, maar dat klinkt minder leuk 😉 En in dit geval de bordjesverwijderaar, want hij is de LF7 aan het ontborden. Ben je van plan een LF-route te rijden? Kijk dan altijd eerst op onze website naar de actuele informatie, zo kom je tijdens je fietstocht niet voor verrassingen te staan.

Over de LF-icoonroutes

Deze Langeafstand Fietsroutes hebben een sterk thema en hoge service en kwaliteit voor de vakantiefietser. Elke afzonderlijke route heeft een fietsgids, bijbehorende gratis app én een eigen website waar je o.a terecht kunt voor de mooiste bezienswaardigheden, leukste overnachtingsadressen en compleet verzorgde arrangementen. Meer over deze verandering lees je hier.

Geschreven door

Marina

Informatie

Gerelateerde artikelen