LF Ronde van Nederland nu in LF-app

LF Ronde van Nederland
12 augustus 2022

Met de Ronde van Nederland via LF-routes ervaar je de grote variatie aan landschappen die ons kleine landje rijk is: van Noordzeekust tot Achterhoek en van Groningse wierden tot Brabantse vennen. Karakteristieke dorpen en steden, duinen, dijken, bos, polders, rivieren, heide, heuvels; deze ronde heeft het allemaal. Deze tocht rijgt meerdere delen van LF-routes aan elkaar. Je kunt hem als een complete fietsvakantie fietsen. Of je spaart hem in meerdere dag- of weekendtochten bij elkaar. Net als de LF Maasroute, LF Zuiderzeeroute, LF Kustroute en LF Waterlinieroute is de LF Ronde van Nederland nu beschikbaar in onze LF-app.

Over de app

Met de app heb je in één keer alles wat je nodig hebt: de track, de kaart, het hoogteprofiel en allerlei voorzieningen als Fietsers Welkom horeca, Natuurkampeerterreinen en veerpontjes. In de kaartfunctie zit een filter waarmee je voorzieningen kunt aan- en uitvinken. Voor je gemak hebben we de LF Ronde van Nederland ingedeeld in 21 dagtrajecten van maximaal 82 km. Elke etappe heeft een beschrijving met wat je onderweg zoal tegenkomt.

De LF-app is interactief. Een review plaatsen, wijzigingen en obstakels in de route doorgeven of een suggestie doen: het kan allemaal. Voeg bijvoorbeeld dat leuke adresje voor boerenijs toe, die aardige mensen van een B&B of dat onvergetelijke uitzichtpunt.

Download hem gratis in de App Store of via Google Play.

P.S. Het fietsen van de Ronde van Nederland is een prachtige prestatie, bereikbaar voor iedereen! Degenen die de Ronde compleet hebben gefietst, krijgen een oorkonde en vermelding in de speciale eregalerij.

 

 

Geschreven door

Marina

Informatie

Gerelateerde artikelen