Wat leuk dat je als buitenlandse fietstoerist één van onze LF-routes of zelfs de complete Ronde van Nederland hebt gefietst. Wanneer je foto’s hebt gemaakt bij de verschillende fotolocaties, kun je een oorkonde aanvragen. Van de LF-routes hebben we ook een framesticker. Bij aanvragen vanuit het buitenland mailen we de aanvrager een pdf van de persoonlijke oorkonde. Vul hiervoor onderstaand formulier in.

Mailen van de pdf doen we gratis. Een vrijwillige bijdrage als steun voor ons werk is natuurlijk altijd welkom. Wil je thuis je aandenken ontvangen? Dat kan tegen betaling van 14,95 euro aan porto- en handlingskosten. Onze bankgegevens ontvang je in de bevestigingsmail, na inzending van het formulier.

 

Buitenlandse aanvraag oorkonde

Voor welke LF-route vraag je een oorkonde aan?
Naam aanvrager(Vereist)
Bijv. Familie de Groot | Mark en Anne Vester | Lex, Merel en Dirk | De Bakkertjes | Fietsclub Vitesse
DD slash MM slash JJJJ
DD slash MM slash JJJJ
Eregalerij(Vereist)
Is het je niet gelukt om alle exacte locaties te fotograferen? Geen probleem. Stuur ons gewoon wat je hebt. Ook alternatieve foto's zijn welkom.
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 128 MB.
  Keuze voor toezending(Vereist)
  Vanwege de hoge portokosten sturen we naar het buitenland de oorkonde als pdf per mail. Dit doen we gratis. Wil je toch een vrijwilliger donatie doen, dan is dat geweldig. Ontvang je je aandenken graag thuis, dan vragen we je om 14,95 euro over te maken. De bankgegevens lees je in de bevestigingsmail na inzending van dit formulier.
  De adresgegevens zijn alleen voor intern gebruik
  Toestemming(Vereist)
  Zie onze pagina www.nederlandfietsland.nl/privacyverklaring

   

   

  Blogs, nieuws en ervaringen

  Inspiratie voor je volgende fietsvakantie