Win een fietsvakantie met de Eurovelo fotowedstrijd!

LF-routes
28 juni 2022

Het is weer zomer, tijd voor de jaarlijkse EuroVelo Zomerfotowedstrijd! Deel jouw tofste fietsvakantiefoto langs EuroVelo 15 of EuroVelo 19 en maak kans op een fietsarrangement langs een deel van deze routes. De Instagram-volgers van EuroVelo kiezen de winnaar! De Nederlandse Rijnfietsroute maakt onderdeel uit van de EuroVelo 15 en de LF Maasroute van de EuroVelo 19, je hoeft dus niet ver van huis om mee te kunnen doen.

Hoe gaaf is het om deze zomer een week lang op fietsvakantie te gaan op kosten van EuroVelo? Ga naar www.contest.eurovelo.com en deel jouw fietsvakantiefoto op Instagram. De foto die de meeste likes krijgt, wordt tot winnaar gekroond en verdient een fietsarrangement langs een deel van EuroVelo 15 – Rijnfietsroute of EuroVelo 19 – Maasfietsroute*.

Wedstrijdregels

  • Op de foto moet een fiets staan en hij moet zijn genomen langs EuroVelo 15 of EuroVelo 19.
  • De wedstrijd loopt tussen 11 juli (12.00 uur CEST) en 26 augustus (17.00 uur CEST). Inzendingen buiten deze periode worden niet meegenomen.
  • Stuur je inzending in via www.contest.eurovelo.com (de link is alleen geldig voor de duur van de wedstrijd).
  • Vermeld @ecfeurovelo samen met de hashtags #EuroVelo en #MoreCycleTourism in je bericht op Instagram. Vermeld je @nederlandfietsland, dan krijg je van ons sowieso een like!
  • Vermeld daarnaast #EuroVelo15Contest en #LFRijnroute of #EuroVelo19Contest en #LFMaasroute, afhankelijk van de route waarop je de foto hebt genomen en vermeld de locatie in de beschrijving van je Instagram post.
  • Slechts één inzending per persoon is toegestaan. Als je meerdere foto’s deelt, wordt alleen de eerste geaccepteerd.

Als je foto past binnen het reglement van de wedstrijd, komt hij op het EuroVelo Instagram-account en krijg je een tag terug.

Bekendmaking winnaar

De winnende foto’s zijn degenen met het hoogste aantal likes op 26 augustus om 17.00 uur. De winnaar worden kort na afloop van de wedstrijd bekendgemaakt en winnen een fietsarrangement langs een deel van de EuroVelo 15 – Rijnfietsroute of EuroVelo 19 – Maasfietsroute ter waarde van 1500 euro. De fietsreis langs EuroVelo 15 is te boeken vanaf september 2022; dat van EuroVelo 19 vanaf januari 2023, beide tot 30 september 2023. Voor vragen over de wedstrijd kun je contact opnemen met eurovelo@ecf.com.

Dus: zorg dat je je camera bij de hand hebt en stap op de fiets om je mooiste fietsmomenten van deze zomer vast te leggen!

*Disclaimer: De persoon die de foto deelt, geeft de Europese Fietsersfederatie (ECF) toestemming om deze te gebruiken op sociale media, in publicaties of voor een ander doel zonder winstoogmerk. De fotograaf van de foto verklaart eigenaar te zijn van de eigendomsrechten van de foto door deze te delen met ECF. ECF behoudt zich het recht voor om elke foto die niet in overeenstemming is met het doel van de wedstrijd te diskwalificeren. Twijfels over de manier waarop likes zijn verkregen (‘ingekochte likes’ of iets dergelijks) zullen leiden tot diskwalificatie. ECF dekt tot 1.500 euro van de waarde van het arrangement. Prijzen zijn afhankelijk van het seizoen, extra’s, enz. ECF behoudt zich het recht voor om naar eigen goeddunken geen prijs toe te kennen.

Geschreven door

Marina

Informatie

Gerelateerde artikelen