LF Ronde van Nederland nu in etappes

LF Ronde van Nederland
3 mei 2022

Met de Ronde van Nederland via LF-routes ervaar je de grote variatie aan landschappen die ons kleine landje rijk is: van Noordzeekust tot Achterhoek en van Groningse wierden tot Brabantse vennen. Karakteristieke dorpen en steden, duinen, dijken, bos, polders, rivieren, heide, heuvels; deze ronde heeft het allemaal. Deze tocht rijgt meerdere delen van LF-routes aan elkaar. Je kunt hem als een complete fietsvakantie fietsen. Of je spaart hem in meerdere dag- of weekendtochten bij elkaar.

Voor je gemak hebben we de LF Ronde van Nederland nu ingedeeld in 21 dagtrajecten van maximaal 82 km. Dit helpt je bij het plannen van deze ultieme fietsroute voor elke vakantiefietser. Uiteraard ben je vrij om je eigen keuzes te maken. Elke etappe heeft nu een beschrijving met wat je onderweg zoal tegenkomt. Bij sommige etappes zijn al wat icoontjes op de kaart te ontdekken, met het symbool van een camera. Dit zijn de bezienswaardigheden onderweg waar je zeker even moet stoppen. Je vindt ze ook uitgelicht met een prachtige grote foto onderaan de pagina.

Momenteel zijn we de etappes aan het verrijken met deze bijzonderheden op de route, naast een prachtige foto krijgen ze ook een uitgebreide beschrijving. Naar verwachting kun je deze zomer alle pareltjes om te stoppen vinden op onze website. Voor meer informatie kun je dan eenvoudig op het icoontje of de foto klikken.

Bekijk alle etappes van de Ronde van Nederland

 

P.S. Het fietsen van de Ronde van Nederland is een prachtige prestatie, bereikbaar voor iedereen! Degenen die de Ronde compleet hebben gefietst, krijgen een oorkonde en vermelding in de speciale eregalerij.

Nieuwsbrief Nederland Fietsland

Ontvang onze nieuwsbrief

Meld je net als 22.000 andere fietsers aan voor onze gratis nieuwsbrief. Dan krijg je zes keer per jaar de beste fietsverhalen, tips en routes in je mailbox.


Geschreven door

Marina

Informatie

Gerelateerde artikelen