Gezocht: enthousiaste fietser

LF Maasroute
3 maart 2019

Hou jij van fietsen, heb je een vlotte pen en zie je een gratis mini fietsvakantie wel zitten? Dan hebben we een leuke klus voor je! 

Van 25 t/m 27 april fiets je een deel van de LF Maasroute en doe je hier schrijvend verslag van. Dagelijks deel je via onze sociale kanalen wat je al fietsend tegenkomt. Je neemt de volgers mee in je avonturen en weet ze te enthousiasmeren voor de LF Maasroute. Je hoeft geen topsporter te zijn, maar een beetje conditie om de 170 kilometer af te leggen is wel handig. Verder heb je een vlotte pen en maak je inspirerende foto’s.

De fietstocht

Op donderdag 25 april vertrek je op eigen fiets rond 15.15 uur vanaf Slot Loevestein en fiets je zo’n 45 kilometer van de LF Maasroute. De eerste 5 kilometer word je vergezeld door een aantal fietsende partners van de route. Op vrijdag 26 en zaterdag 27 april fiets je tussen de 55 en 70 kilometer van de LF Maasroute. Globaal zien je dagtrajecten er als volgt uit:

  • 25 april: +/- 45 kilometer van Slot Loevestein naar omgeving Dordrecht.
  • 26 april: +/- 70 kilometer van Dordrecht naar omgeving Oostvoorne.
  • 27 april: +/- 55 kilometer van Oostvoorne naar Rotterdam.

Je levert dagelijks twee kant-en-klare berichten met foto en/of vlog aan die wij zo kunnen plaatsen op Facebook, Instagram en Twitter. Daarnaast schrijf je nadien een kort verslag over je fietstocht voor de (nog te lanceren) website www.lfmaasroute.nl.

Dit krijg je ervoor terug

Naast een onvergetelijke fietstocht krijg je van ons een vergoeding van 500 euro die je vrij kunt besteden. Dus of je nu wilt kamperen of liever slaapt in een hotel, dat kies en regel je helemaal zelf.

Interesse?

Laat dan door middel van een blog of vlog (of andere creatieve manier) weten waarom jij graag een stuk van de LF Maasroute wilt fietsen. Je reactie kun je mailen naar Marina van Dijk, mvandijk@fietsplatform.nl. Reageren kan t/m woensdag 3 april. Uiterlijk 10 april maken wij onze definitieve keuze.

Geschreven door

Marina

Informatie

Gerelateerde artikelen