Geslaagd openingsfeestje fietsseizoen

Blog
15 april 2024

Zaterdag 13 april strooide het complimententeam van de Alliantie Samen Fietsen met kudos en complimenten aan alle fietsers die voorbijkwamen. Ook wethouders Martine de Bas en Pieter Neven van de Gemeente Buren spraken de nodige fietsers bij het veer in Beusichem. Gewone fietsers, wielrenners, e-bikers, handbiker, toerfietsers en nog veel meer mensen toverde een glimlach op hun gezicht bij het ontvangen van een compliment. Ook de bingokaart met kant-en-klare complimenten nam gretig aftrek. We hebben met zijn allen een mooi statement kunnen maken. Op naar een mooi fietsseizoen 🚲🌞

Tekst loopt door onder de foto’s

Fietsend kom je langs de mooiste hotspots
Fietsen is voor jong en oud
Fietsen is voor jong en oud
Dankzij de aangepaste fiets kan meneer weer mooie tochten maken

Ergernissen

Hoewel er soms wat ergernissen zijn op het fietspad tussen de verschillende soorten fietsers, worden te smalle en van slechte kwaliteit wegen en paden als storender ervaren. Ook drukte op de weg werd vaker genoemd. Regelmatig verzamelt de Alliantie Samen Fietsen informatie over het fietsen in Nederland. Nieuwsgierig naar de fietspadfeiten? Neem dan een kijkje op de gezamenlijke website.

Bingo op het fietspad

Ook jij kunt je steentje bijdragen aan een positief imago van fietsers onderling, door onderweg iedereen die je maar tegenkomt een complimentje te geven. Om je op weg te helpen, heeft de Alliantie Samen Fietsen een bingokaart met maar liefst 23 complimenten die je aan fietsers kunt geven. Eind van de rit een volle kaart? Dan heb je BINGO! Download de bingokaart en deel die complimenten uit!

Over de Alliantie Samen Fietsen

De Alliantie Samen Fietsen is een initiatief van ANWB, Fietsersbond, Fietsplatform, KNWU, Wielersportbond NTFU, VeiligheidNL en Veilig Verkeer Nederland. De organisaties werken allemaal vanuit hun eigen doelstellingen aan veilig, snel en plezierig fietsen. De Alliantie Samen Fietsen geeft het goede voorbeeld op het fietspad; de vertegenwoordigers van verschillende gebruikersgroepen van het fietspad werken samen om drukte en gevaarlijke situaties zoveel mogelijk te voorkomen. Met elkaar organiseren ze evenementen, lichten ze fietsers voor en zorgen ze voor meer begrip en samenwerking op het fietspad.

Richting aangeven, wel zo fijn!
Glimlachende fietsers dankzij het complimententeam

Geschreven door

Marina

Informatie

Gerelateerde artikelen