Eerste nieuwe bordjes LF Zuiderzeeroute

LF Zuiderzeeroute
19 februari 2020

Kijk, dan wordt het echt tastbaar! Op verschillende delen van de LF Zuiderzeeroute zijn aannemers begonnen met het aanpassen van de bewegwijzering. Zie hier de foto uit Friesland waar de eerste nieuwe routebordjes zijn geplaatst. We hopen dat jullie ze ook zo mooi vinden.

Daarmee nemen we afscheid van de huidige bewegwijzering van de LF21, LF22 en LF23. Ben je deze zomer van plan de LF Zuiderzeeroute te fietsen? Dan volg je straks één uniform bordje voor de volledige 440 km. Ook zal de route in twee richtingen bewegwijzerd zijn en is daarmee zowel met de klok mee als tegen de klok in te fietsen. De komende tijd kun je op de route zowel de oude als de nieuwe bewegwijzering tegenkomen.

In april openen we de route met een klein feestje. Daar hoor je later meer over. We kunnen alvast melden dat de route een eigen website boordevol informatie en praktische tips, een handige fietsgids en gratis app krijgt. En heb je straks de gehele LF Zuiderzeeroute gefietst? Dan kun je een passende herinnering aanvragen: een schildje om op je frame te plakken, een persoonlijke oorkonde en vermelding in de eregalerij. Allemaal beschikbaar vanaf half april.

Meer weten over de verandering rondom de LF-routes? Lees dan vooral dit bericht.

Geschreven door

Marina

Informatie

Gerelateerde artikelen