Fietsers Welkom!

De fijnste horeca en logies voor elke stop
Weergave Grid Kaart
Filteren
Zijn fietsers bij jou ook welkom? Meld jouw locatie aan Lees meer

Resultaten

Waar stap jij af voor die lekkere appeltaart?

Fietsers Welkom!

Wanneer is een heerlijke fietstocht pas echt geslaagd? Als je een goede ontvangst krijgt op dat leuke terras. Op de camping of in het hotel. Als je je bidon kunt bijvullen, elektrische fiets opladen of zo nodig een reparatiesetje aantreft. En bij een overnachting een veilige plek om je fiets te stallen. Bedrijven met het Fietsers Welkom! kwaliteitslabel bieden je dat extra stukje service. Je ziet de aangesloten horeca en logies op de kaart. Ze liggen bijna altijd aan of in de buurt van een LF-route of fietsknooppunt.

In het logiesaanbod zitten campings, hotels, bed&breakfasts en hostels. Ook bijna alle Natuurkampeerterreinen en meerdere Trekkershutten en Stayokay hostels voeren het Fietsers Welkom! label. Nederland heeft sowieso veel te bieden qua logies. Kijk hier maar eens. 

 

Alles voor je geregeld

Arrangementen

Wil je op fietsvakantie, maar niet alles zelf plannen? Kies dan voor een van de honderden kant-en-klare arrangementen. Meestal fiets je dan van hotel naar hotel. Bij standplaatsarrangementen fiets je vanuit één vast overnachtingsadres. Bij een fietstrektocht is bagagevervoer vaak inbegrepen of te organiseren.

Lees meer
Ondernemers die van fietsers houden

Gezocht!

Via het kwaliteitslabel Fietsers Welkom! laten we fietsers zien welke fietsvriendelijke horeca en logies extra aantrekkelijk zijn voor een pauze of een overnachting. Bent u een fietsvriendelijk bedrijf? Profiteer dan ook van het Fietsers Welkom! label. Klik voor meer informatie en het inschrijfformulier.

Meer informatie