Fietsarrangementen

Kant-en-klare fietsvakan­ties
Je hoeft alleen nog maar te fietsen

Alles is geregeld

Een fietsvakantie kun je natuurlijk helemaal zelf plannen. Wil je dat niet, kies dan voor een van de honderden kant-en-klare fietsvakan­ties. Er zijn arrangementen waarbij je fietst van hotel naar hotel. Maar ook waarbij je een lang weekend gaat fietsen vanuit een vast over­nachtings­adres; de zogenoemde standplaatsarrangementen. Kies je voor een trek­tocht, dan kan baga­gever­voer worden gere­geld. Fietsrelax biedt veel fietsarrangementen aan, net als Dutch Bike Tours, Tulip Cycling, Travelydays, Cycletours en Fitál Vakanties. Ben je een verstokte kampeerder? Fietsfun heeft arrangementen waarbij een De Waard-tent voor je klaarstaat. Bekijk het aanbod hieronder.

Georganiseerd fietsen

LF-route arrangementen

Kustroute

Fietsen langs de Nederlandse Kust betekent fietsen met de wind door de haren. Soms wind mee, soms wind tegen, maar altijd ‘proef’ je het heerlijke kustgevoel. De 610 km lange LF Kustroute loopt van van Cadzand-Bad naar Bad Nieuweschans.

Bekijk het aanbod

Maasroute

De 480 kilometer lange LF Maasroute geeft een mooie inkijk in onze relatie met een van de belangrijkste rivieren in het zuiden van ons land: de Maas. Al fietsend besef je wat leven langs zo’n rivier inhoudt. Het landschap wordt erdoor bepaald en dat geeft bijzonder mooie plaatjes.

Bekijk het aanbod

Waterlinieroute

Met de LF Waterlinieroute fiets je door aantrekkelijke natuurgebieden, op zoek naar Nederlands erfgoed op wereldniveau. De historische ‘Hollandse waterlinies’ zijn aangelegd om de vijand te weren door enorme stukken land onder water te zetten. Water als verdedigingsmiddel, dat kan alleen door Hollanders bedacht zijn!

Bekijk het aanbod

Zuiderzeeroute

Dit ‘rondje IJsselmeer’ leidt je door een rijke historie van de voormalige Zuiderzee die pas vorige eeuw is getemd door het plaatsen van de Afsluitdijk. Met de LF Zuiderzeeroute ontdek je wat de krachtmeting tussen mens en natuur heeft opgeleverd. Je fietst over grote stukken ingepolderd land en waterbouwkundige werken.

Bekijk het aanbod
En meer

Aanbieders fietsarrangementen