Fietsarrangementen

Kant-en-klare fietsvakan­ties
Je hoeft alleen nog maar te fietsen

Alles is geregeld

Een fietsvakantie kun je natuurlijk helemaal zelf plannen. Wil je dat niet, kies dan voor een van de honderden kant-en-klare fietsvakan­ties. Er zijn arrangementen waarbij je fietst van hotel naar hotel. Maar ook waarbij je een lang weekend gaat fietsen vanuit een vast over­nachtings­adres; de zogenoemde standplaatsarrangementen. Kies je voor een trek­tocht, dan kan baga­gever­voer worden gere­geld. Fietsrelax biedt veel fietsarrangementen aan, net als Dutch Bike Tours, Tulip Cycling, Travelydays, Cycletours en Fitál Vakanties. Ben je een verstokte kampeerder? Fietsfun heeft arrangementen waarbij een De Waard-tent voor je klaarstaat. Bekijk het aanbod hieronder.

Georganiseerd fietsen

LF-route arrangementen

Maasroute

Een bijzondere fietservaring: langs de Maas van Maastricht, de oudste stad van Nederland naar het Franse plaatsje Sedan. Je fietst door uiteenlopende landschappen en langs veel bijzondere plekken. Dicht bij huis en toch zo anders. Een heerlijk vlakke route met soms een korte helling.

Zuiderzeeroute

LF Zuiderzeeroute arrangementen kom je vooral tegen onder de naam Rondje IJsselmeer. Fietsen over dijken, binnenwegen en fietspaden langs historische Zuiderzee stadjes. Je kunt kiezen uit een relaxte of sportieve variant. En mét of zonder Afsluitdijk, waarbij mét betekent dat je in verband met werkzaamheden de Afsluitdijk met de fietsbus aflegt.

Waterlinieroute

Al fietsend langs de Waterlinieroute duik je in de geschiedenis en natuur van Nederland. De route onthult het historische erfgoed van forten, kastelen en vestingsteden. Maar ook biedt hij een aangename verkenning van het groene waterlinielandschap. Onderstaande arrangementen gaan allemaal over een deel van de Waterlinieroute.

En meer

Aanbieders fietsarrangementen