Op de fiets Dwars Door De Kas!

Avontuurlijk
28 maart 2022

Na vier jaar van afwezigheid is er dit jaar weer het Dwars Door De Kas evenement. Ter promotie van het Westland en veel enthousiaste telers kun je dit jaar zowel op zaterdag 21 als op zondag 22 mei weer door de kassen fietsen. Er zijn drie startpunten in Westland en verschillende routes van 20 tot 35 kilometer. De start- en eindtijden worden vooraf bekend gemaakt, maar verder kunnen de deelnemers zelf hun eigen tempo bepalen. Tijdens deze unieke fietstocht openen vele kwekerijen de deuren van hun mooie bedrijven. Je fietst letterlijk door kassen met mooie bloemen, planten en groenten. Onderweg kun je genieten van de vele lekkernijen. De inschrijving is geopend en het belooft, wacht niet te lang want er is een beperkt aantal deelnemerskaarten!Het gevoel van Dwars Door De Kas (#DDDK)

Stel je voor, je fietst over kleine weggetjes waar je aan de achterkant van een kas, die vol staat met kleurrijke chrysanten, naar binnen fietst en door de voorkant weer naar buiten. Je steekt vervolgens de weg over en fietst bij de overbuurman weer naar binnen, hier staan zoveel verschillende cactussen, niet beseffend dat er zoveel verschillende soorten cactussen zijn stap je van je fiets en vraagt de teler het hemd van zijn lijf. Verbaast over het feit dat cactussen dagelijks water nodig hebben, fiets je weer verder naar de volgende kas. Natuurlijk staat hier weer een verrassing op je te wachten!

Doe mee en fiets dwars door de kassen

Inschrijven kan via www.dddk.nl voor € 9,95 per persoon tot en met 31 maart 2022 (daarna € 11,50 per persoon) of op de dag zelf voor € 12,50 per persoon; kinderen tot 12 jaar mogen gratis deelnemen. Gezien het aantal inschrijvingen in voorgaande jaren is het aan te raden om online in te schrijven.

Inschrijven voor Dwars Door De Kas!

 

Geschreven door

Marina

Informatie

Gerelateerde artikelen