Gezocht: fietsende bureaumanager

Achtergrond
30 augustus 2022

Het is onze missie om Nederland het beste recreatieve fietsland in de wereld te laten zijn, nu en in de toekomst. Nederland heeft zo’n 3700 kilometer aan bewegwijzerde LF-routes bedoeld voor meerdaagse fietstochten, en met zo’n 34.500 kilometer aan uniforme knooppunten is het voor iedereen mogelijk een mooie dagtocht vanuit huis te maken. De LF-routes en de uniformiteit van het knooppuntennetwerk zijn er dankzij het Fietsplatform!

Fietsen voor het plezier in ons land is immens populair, het recreatief fietsgebruik groeit al jaren. In 2021 werden maar liefst 700 miljoen recreatieve tochten ondernomen. Het is dé manier om actief te genieten van stad en land. Maar het aanbod van paden en wegen is niet berekend op het toegenomen en veranderde gebruik. Fietsers ondervinden hinder van de drukte en willen graag meer veiligheid en comfort van fietspaden en wegen. Werk aan de winkel dus! Wil jij ons helpen om fysieke en bestuurlijke barrières weg te nemen, door het delen van kennis met professionele partners en het bieden van inspiratie en informatie aan recreatieve fietsers uit binnen- en buitenland. Samen met collega’s en vrijwilligers zorgen voor verbinding tussen regionale, provinciale, landelijke én internationale partijen. Zodat we van fietsen in Nederland een grenzeloze ervaring maken: veilig, makkelijk en leuk. Want wij vinden dat je Nederland op zijn mooist beleeft vanaf de fiets. Kom jij een sleutelrol vervullen in ons gezellige team?

Vacature bureaumanager

(max. 24 uur per week, in Amersfoort)

Helaas nemen we eind van dit jaar afscheid van Janiet. Ze gaat genieten van haar pensioen – en ongetwijfeld veel lange fietstochten maken. Ben of ken jij iemand die geschikt is voor een afwisselende functie in een klein gezellig team? Kom dan ons bureau ondersteunen. Bekijk de sollicitatie hier.

Daar gaat ‘onze’ Janiet!

Geschreven door

Marina

Informatie

Gerelateerde artikelen