Foto’s van een mooie fietsvakantie langs de kust

Reisverhalen
24 mei 2023

Door: fietsvakantiepagina.nl

Onlangs fietste ik de LF Kustroute, en deel op deze pagina graag een aantal foto’s. De fietsroute is een lange-afstand fietsroute van ruim 600 kilometer tussen Cadzand-Bad en Bad Nieuweschans. De LF Kustroute is onderdeel van de internationale EuroVelo 12.

Je fietst zowel langs de Noordzeekust als de Waddenkust. De route is goed te combineren met uitstapjes naar de Waddeneilanden. De route is zeer goed bewegwijzerd, maar er is ook een leuk fietsgidsje van de LF Kustroute beschikbaar met wat extra informatie en hoogtepunten onderweg.

Ik heb de volledige route gekampeerd en dat ging uitstekend, maar er zijn ook meer dan genoeg hotels en B&B’s te vinden onderweg. Hotels vind je via Booking.com, of bekijk de pagina over Overnachten tijdens een Fietsvakantie voor meer mogelijkheden, zoals Vrienden op de Fiets. Om campings te vinden kan ik de app Archies Campings van harte aanbevelen. Op de officiële website van de route, lfkustroute.nl, vind je ook veel bruikbare informatie.

LF Kustroute: 3de van de vernieuwde LF-Routes

De LF Kustroute is na de LF Maasroute en de LF Zuiderzeeroute de derde nieuwe LF-route. Naderhand is de LF Waterlinieroute daar nog bij gekomen. Er zouden er nog meer komen maar het afgelopen jaar is er helaas geen nieuwe LF-fietsroute uitgebracht, Ik hoop dat er snel meer volgen want ze bevallen mij prima, en lenen zich uitstekend voor een korte fietsvakantie in eigen land.

Bekijk alle mooie plaatjes op fietsvakantiepagina.nl

Geschreven door

Marina

Informatie

Gerelateerde artikelen