Bezoek de Fiets en Wandelbeurs online

LF Zuiderzeeroute
19 april 2021

Voor fietsers en wandelaars in Nederland en Vlaanderen staat vrijdag 23 en zaterdag 24 april de jaarlijkse Fiets en Wandelbeurs op de kalender. Dit jaar geen fysieke beurs in de vertrouwde Jaarbeurs Utrecht, maar in de vorm van een breed interactief programma onder de noemer ‘Online Experience’. Bestemmingen tonen hun mooiste routes, accommodaties en arrangementen, er is een volwaardig online lezingprogramma en tijdens de workshops kun je ‘live’ thuis meedoen.

Fietsroute van het jaar 2021

We staan allemaal te trappelen om weer op ontdekkingstocht te gaan. Dat je nu vanaf de bank coronaproof inspiratie kunt opdoen is echt wel heel erg fijn. Uitkijken is het ook naar de verkiezing van ‘Fietsroute van het jaar 2021’, zowel de LF Zuiderzeeroute als de LF Kustroute zijn genomineerd. Concurrentie komt er van een deel van de Iron Curtain Trail (A-CZ-SK) en de Oranjefietsroute (D-NL). De uitreiking van de bijbehorende trofee is op 23 april 2021 om 11 uur, tijdens de eerste dag van de Fiets en Wandelbeurs Online Experience. Duimen dus!

Lezingen, activiteiten en contact met exposanten

Via de chat of videobellen is het mogelijk om direct contact te maken en vragen te stellen. Niet alleen aan exposanten, maar ook aan de vele vrijwilligers die de bezoekers van advies voorzien op het gebied van routes, materiaal en bestemmingen. Daarnaast kun je in het Fiets en Wandelcafé jouw ervaring delen met andere fietsers. Ook ruim vijftig ervaren fietsers en wandelaars vertellen over hun avonturen. Veel aandacht is er voor de populaire pelgrimsreizen. Zo vertelt Gea van Veen over haar fietstocht naar het graf van de heilige Olav in het Noorse Trondheim. Verder zijn er een tal van activiteiten zoals ‘Raad de locatie’ en speciale themaroutes.

Koop je online tickets

In de voorverkoop kost een ticket 5 euro per huishouden, op beursdagen 7 euro. Dit ticket is twee dagen geldig, zo heb je alle tijd om de bestemmingen of lezingen te bezoeken. Daarnaast zijn alle stands en online lezingen nog tot twee weken ná het event toegankelijk voor bezoekers.

Kijk voor meer informatie op de website van de Fiets en Wandelbeurs.

Geschreven door

Marina

Informatie

Gerelateerde artikelen