Verleg je grenzen

Ga internationaal
Eurovelo 19

LF Maasroute

Fietsend op de LF Maasroute maak je zonder dat je dat misschien weet, meteen kennis met de Internationale Maasfietsroute. De LF Maasroute vormt namelijk het Nederlandse deel van deze grensoverschrijdende route waarbij je de Maas kunt volgen vanaf de bron in de Franse Vogezen. Hij voert daarna door de Belgische Ardennen en de Nederlandse Maasdelta naar de monding bij Hoek van Holland en dan dus eindigend in Maasstad Rotterdam.  Op maasfietsroute.eu staat het hele internationale traject uitgelicht. De GPX van de complete route vind je hier.

Download de routeflyer
EuroVelo 12

LF Kustroute

De smaak te pakken? Ga dan door op de internationale North Sea Cycle Route. Deze EuroVelo 12 voert door alle landen rondom de Noordzee en is ruim 7.000 km lang. De LF Kustroute vormt het Nederlandse deel van de internationale Noordzeeroute (North Sea Cycle Route). Deze loopt verder door Duitsland, Denemarken, Noorwegen, Zweden, Schotland, Engeland, Frankrijk en België, en heeft een totale lengte van ruim 7000 km. Meer informatie hierover vind je op www.northsea-cycle.com. Voor fietsgidsen of -kaarten voor deze route, kijk hier.

EuroVelo 15

LF Rijnfietsroute

De internationale Rijnfietsroute is één van de meest populaire internationale routes. Op rijnfietsroute.eu lees je er alles over. Er is ook een online routeflyer die je hieronder eenvoudig kunt downloaden. Bekijk om in de sfeer te komen deze video met hoogtepunten langs de route van Andermatt tot Hoek van Holland.

TIP: Rotterdam Tourist Information Hoek van Holland geeft fietsers die de hele route van bron tot monding hebben gefietst een certificaat.

Download de routeflyer Bekijk de video