Ronde van Nederland via LF-routes

Handige fietsgids voor grenzeloos fietsplezier
De veelzijdigheid van Nederland

1400 km op kaart

In de fietsgids Ronde van Nederland via LF-routes staat de complete route in deeltrajecten beschreven. Afhankelijk van weer, conditie en geplande uitstapjes is de fietsafstand van dag tot dag te bepalen. Je kunt de Ronde op elk punt ‘oppakken’. In de gids is Arnhem het startpunt. De 48 trajectkaarten beslaan een ruim gebied rond de route. Daarop staat ook de fietsknooppunten en accommodaties. De gids biedt verder nuttige adressen van onder andere logies, veren en VVV’s.

Schaal: 1:100.000
Laatste uitgave: herziene editie 2021  |   ISBN: 9789072930712
Prijs: € 24.95

Duitstalige Bikeline gids

Bestel
Goed om te weten

Over de Ronde

De LF Ronde van Nederland is de ultieme fietsroute voor elke vakantiefietser. Langeafstand Fietsroutes ofwel LF-routes zijn aaneengeregen tot 1385 kilometer fietsplezier in eigen land. De route toont een grote variatie aan landschappen.

Lees meer

Gebruik de Reiswijzer

Voorjaar 2021 zijn de bordjes van de LF7 Oeverlandroute verwijderd. In de Reiswijzer, aanvullend op de fietsgids, lees je welke knooppunten je kunt volgen tussen Heel en Best.

Open Reiswijzer

Je eigen oorkonde

Het fietsen van de Ronde van Nederland is een prachtige prestatie, bereikbaar voor iedereen! Degenen die de Ronde compleet hebben gefietst, krijgen een oorkonde en vermelding in de eregalerij ‘Wij fietsten de Ronde van Nederland’.

Lees meer