Onze website is vernieuwd!

Nieuws
5 oktober 2021

Misschien viel onze nieuwe website je direct op, of denk je nu ‘o ja’ bij het lezen van dit bericht. Alle vertrouwde routes en verhalen zijn in een nieuw jasje gestoken, en hebben waar nodig een update gehad. De komende tijd breiden we de website nog verder uit met o.a bezienswaardigheden van verschillende routes en nog meer verhalen van fietsers. Lees hieronder wat er nieuw is op onze website en waar je de vertrouwde verbeterde informatie kunt vinden, of kijk lekker rond. Hopelijk zijn jullie er net zo blij mee als wij.

De mooiste fietsroutes

Het aanbod fietsroutes in Nederland is ongekend. Wij hebben alvast een selectie gemaakt van de mooiste routes. Ga voor een LF-route, ideaal voor meerdaagse fietstocht. Ze nemen je mee langs de bijzondere plekken van ons land. Of kies voor een dagtocht met één van de vele kant-en-klare knooppuntroutes. Kies en kijk op de kaart naar de route van jouw keuze. Filteren kan op type route, provincie en afstand. Zelf een route plannen kan natuurlijk ook. Nederland heeft zo veel te bieden.

Ga op ontdekking

Nieuw op de website zijn de ontdekpagina’s, je vindt ze in het menu onder ‘ontdekken’. Momenteel kun je op ontdekking op de volgende thema’s:

Ben je sportief aangelegd? We dagen je graag uit! Op deze pagina vind je een selectie van routes, evenementen en verhalen van fietsers die op pad zijn geweest met hun racer, gravelfiets of adventure bike.

Onderweg even afstappen voor een bezoek aan een museum, fort of adellijk landhuis? Of misschien ben je nieuwsgierig naar de verhalen achter de imposante kastelen, stoomgemalen en steengroeven. Hier vind je de leukste routes en verhalen met een snuf cultuur.

Op pad met het jonge kroost is uitdagend, afwisselend en spannend. Hoe je dit aanpakt lees je op deze speciale pagina. De speciaal ontwikkelde traptrip minigidsen helpen je op weg, het is een kwestie van spullen pakken en gaan!

Om van jouw volgende vakantie een fietsvakantie te maken hebben we nu nog meer tips en ervaringen toegevoegd. Allemaal op een overzichtelijke pagina.

De komende periode breiden we deze pagina’s niet alleen verder uit, we voegen nieuwe thema’s toe. Wat dacht je bijvoorbeeld van een bourgondische ontdekkingstocht op de fiets. Heb je zelf een leuke ervaring die prima op een van deze pagina’s past? Mail jouw verhaal dan naar Marina!

Blog en nieuws

Via deze pagina vind je nu nog meer inspiratie, verhalen en ervaringen van fietsers. Ook het laatste fietsnieuws lees je hier, zo ben je altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Tot slot

Ook alle informatie rondom de fietsvriendelijke horeca en logies, de complete paklijst voor fietsvakanties en meer vind je uiteraard gewoon weer terug op de website. Tip: kun je iets niet vinden, gebruik dan het zoekveld rechts bovenin het scherm.

Geschreven door

Marina

Informatie

Gerelateerde artikelen