Daar is hij dan: de nieuwe Basiskaart LF-routes

Nieuws
2 februari 2021

Afgelopen jaar was hij helemaal uitverkocht, daarom komen we nu extra vroeg met een nieuw exemplaar. We weten hoe vervelend het is om zonder goede fietskaart te zitten. Helemaal nu, want hoewel de voorpret van het plannen en het fantaseren over je tocht altijd al een deel van de beleving is, biedt het in deze tijd net wat extra genoegen. We hebben van de gelegenheid gebruik gemaakt en de kaart een update gegeven. Niet alleen een nieuwe omslag, maar ook alle LF-routes en knooppunten zijn weer geactualiseerd.

BESTEL DE LF BASISKAART

 

LF-routes

De Langeafstand Fietsroutes zijn goed voor 3300 kilometer fietsplezier. Ze tonen je de mooiste plekjes van Nederland en zijn vooral geschikt voor meerdaagse fietstochten. Vernieuwingen binnen de LF-routes zie je terug in deze editie. De eerste drie LF-icoonroutes: de LF Maasroute, LF Zuiderzeeroute en LF Kustroute zijn herkenbaar in het kaartbeeld weergegeven.

Knooppunten

Wil je afwijken van de LF-route, dan kan dat natuurlijk. Alle regionale fietsknooppunten zie je in het kaartbeeld. Zo stap je eenvoudig over van het ene op het andere netwerk. Handig voor het plannen is dat alle fietsvriendelijke Fietsers Welkom! horeca  en logiesadressen staan aangegeven. In de nieuwe kaart zijn alle aanpassingen in de fietsroutenetwerken van afgelopen jaar weer opgenomen .

Waarom zou je ‘m willen?

De Basiskaart LF-routes is de perfecte fietsvakantieatlas voor iedereen die wel eens weekend- of vakantietocht maakt.

  • De set bestaat uit 22 watervaste fietskaarten
  • Zo heb je heel Nederland in één set kaarten
  • Actuele lijnen van alle LF-routes en fietsknooppunten
  • Prachtige cartografie, schaal 1:100.000
  • Fietsers Welkom! fietsvriendelijke horeca- en logies staan op de kaarten

Goed om te weten: de kaarten zijn gedrukt op boomvrij Stone Paper. Dit is boomvrij ‘papier’ dat grotendeels bestaat uit mineraal poeder met hars. Het is geproduceerd zonder gebruik van water, gif of bleekmiddel.  Stone Paper is watervast, dus de kaarten kunnen prima een regenbuitje doorstaan. Ook scheuren ze niet snel.

BESTEL DE LF BASISKAART

 

Word donateur en ontvang de LF Basiskaart gratis*

De Langeafstand Fietsroutes (LF-routes) zijn met zorg samengesteld en ze leiden je langs de mooiste plekken van ons land. Om de kwaliteit van de LF-routes te behouden is in toenemende mate de steun van donateurs nodig. Ga naar onze website en doe eenvoudig een donatie naar keuze. Ook kleine beetjes helpen!

* Doe een donatie 15 euro of meer en krijg 10% korting in onze webshop (van fietsventiel tot complete fietsuitrusting)**. Bij een jaarlijkse donatie van 35 euro of meer, ontvang je ook nog eens de LF-Basiskaart van ons cadeau.

Ja, ik hou van LF-routes en word graag donateur

 

 

Geschreven door

Marina

Informatie

Gerelateerde artikelen