Daar is hij dan: de nieuwe Basiskaart LF-routes

Nieuws
8 april 2022

De voorpret van het plannen en het fantaseren over je fietstocht kan beginnen. De nieuwe Basiskaart LF-routes heeft niet alleen een nieuwe omslag, maar ook alle LF-routes en knooppunten zijn weer geactualiseerd.

De zeer gebruiksvriendelijke set watervaste kaarten bevat alle LF-routes en fietsknooppunten. De Fietsers Welkom! logiesadressen zijn met icoontjes op de kaart weergegeven. In het meegeleverde boekje staat veel nuttige (adres) informatie en ook de veertijden. Kortom: een goede voorbereiding begint bij deze fietsatlas. Fietsers zijn ook enthousiast: “Met deze perfecte en handige kaarten vind je overal de juiste weg en bovendien de mooiste landschappen. Praktisch, handig en volledig!”

BESTEL DE LF BASISKAART

LF-routes

De Langeafstand Fietsroutes zijn goed voor 3600 kilometer fietsplezier. Ze tonen je de mooiste plekjes van Nederland en zijn vooral geschikt voor meerdaagse fietstochten. Vernieuwingen binnen de LF-routes zie je terug in deze editie. De eerste vier LF-routes volgens de nieuwe standaard: de LF Maasroute, LF Zuiderzeeroute, LF Kustroute en LF Waterlinieroute zijn herkenbaar in het kaartbeeld weergegeven.

Knooppunten

Wil je afwijken van de LF-route, dan kan dat natuurlijk. Alle regionale fietsknooppunten zie je in het kaartbeeld. Zo stap je eenvoudig over van het ene op het andere netwerk. Handig voor het plannen is dat alle fietsvriendelijke Fietsers Welkom! horeca  en logiesadressen staan aangegeven. In de nieuwe kaart zijn alle aanpassingen in de fietsroutenetwerken van afgelopen jaar weer opgenomen .

Waarom zou je ‘m willen?

De Basiskaart LF-routes is de perfecte fietsvakantieatlas voor iedereen die wel eens weekend- of vakantietocht maakt.

  • De set bestaat uit 22 watervaste fietskaarten
  • Zo heb je heel Nederland in één set kaarten
  • Actuele lijnen van alle LF-routes en fietsknooppunten
  • Prachtige cartografie, schaal 1:100.000
  • Fietsers Welkom! fietsvriendelijke horeca- en logies staan op de kaarten

Goed om te weten: de kaarten zijn gedrukt op boomvrij Stone Paper. Dit is boomvrij ‘papier’ dat grotendeels bestaat uit mineraal poeder met hars. Het is geproduceerd zonder gebruik van water, gif of bleekmiddel.  Stone Paper is watervast, dus de kaarten kunnen prima een regenbuitje doorstaan. Ook scheuren ze niet snel.

BESTEL DE LF BASISKAART

 

Word vriend en ontvang de LF Basiskaart gratis*

Een fietsvakantie in Nederland is een fantastische belevenis. Bewegwijzerde routes zijn er echter niet vanzelf. Al meer dan 35 jaar zetten wij ons in om Nederland een plezierig recreatief fietsland te laten zijn. Ook jij kunt hieraan een waardevolle bijdrage leveren. Met jouw steun zorgen we voor die grenzeloze fietservaring. Zo waarborgen we de kwaliteit van routes. Door ze te controleren, en door het aanbieden van actuele informatie. Help je mee? Klik hier.

Jouw voordeel

Doe een donatie 15 euro of meer en krijg 10% korting in onze webshop (van fietsventiel tot complete fietsuitrusting)**. Bij een jaarlijkse donatie van 35 euro of meer, ontvang je ook nog eens de LF-Basiskaart van ons cadeau.

Ja, ik word vriend

 

** De korting geldt niet voor Nederlandstalige boeken en gidsen in verband met de wet op de vaste boekenprijs

Geschreven door

Marina

Informatie

Gerelateerde artikelen