Toolkit Fietsroute van het Jaar 2021

Samen promoten we de route

Hieronder vind je beeld, teksten en logo’s die te gebruiken zijn om de nominatie van de LF Kustroute en LF Zuiderzeeroute onder de aandacht te brengen. Zo zorgen we er samen voor dat de nominatie en daarmee de bekendheid van de route breed wordt uitgedragen. Mochten er vragen zijn dan kun je mailen naar Marina van Dijk via mvandijk@fietsplatform.nl of per telefoon op 033 422 83 81.

Let op! De vakjury zal de uiteindelijke winnaar bepalen, er kan helaas niet gestemd worden.

Logo’s/routebordje

Logo genomineerd LF Zuiderzeeroute
Logo genomineerd LF Kustroute
Logo genomineerd LF Kustroute en LF Zuiderzeeroute
Afbeelding met logo genomineerd LF Kustroute en LF Zuiderzeeroute
Afbeelding met logo genomineerd 2 LF Kustroute en LF Zuiderzeeroute
Afbeelding met logo klein LF Kustroute en LF Zuiderzeeroute
Afbeelding vierkant met logo LF Kustroute
Afbeelding met logo klein LF Kustroute
Afbeelding met logo groot LF Kustroute
Afbeelding vierkant met logo LF Zuiderzeeroute
Afbeelding met logo klein LF Zuiderzeeroute
Afbeelding met logo groot LF Zuiderzeeroute

Teksten

  • Kant-en-klare tekst LF Kustroute en LF Zuiderzeeroute genomineerd

Wauw! De nieuwe LF Zuiderzeeroute en LF Kustroute zijn genomineerd voor Fietsroute van het Jaar 2021! Tijdens het rondje rond de voormalige Zuiderzee en de route langs de Nederlandse Kust kom je ook door < iets over de regio/provincie >.

Met de #LFZuiderzeeroute ontdek je wat de krachtmeting tussen mens en natuur heeft opgeleverd. Je fietst over grote stukken ingepolderd land, waterbouwkundige werken en langs middeleeuwse handelssteden. De #LFKustroute kenmerkt zich door langgerekte duinstroken, Zuid-Hollandse en Zeeuwse eilanden, historische steden en authentieke (terp-)dorpjes. Op www.lfzuiderzeeroute.nl en www.lfkustroute.nl vind je alles over het vernieuwde tracé, de bewegwijzering, de leukste bezienswaardigheden en meer! Je hoeft alleen nog maar op de fiets te stappen. 

  • Kant-en-klare tekst LF Kustroute genomineerd

Wauw! De nieuwe LF Kustroute is genomineerd voor Fietsroute van het Jaar 2021! Tijdens het fietsen langs de Nederlandse kust kom je ook door < iets over de regio/provincie >. 

De #LFKustroute kenmerkt zich door langgerekte duinstroken langs de Hollandse kust en door de Zuid-Hollandse en Zeeuwse eilanden. Historische steden en authentieke (terp-)dorpjes en stadjes zorgen voor leuke tussenstops op de route. Soms wind mee, soms wind tegen, maar altijd ‘proef’ je het heerlijke kustgevoel. Nieuwsgierig geworden? Op www.lfkustroute.nl vind je alles over het vernieuwde tracé, de bewegwijzering, de leukste bezienswaardigheden en meer! Je hoeft alleen nog maar op de fiets te stappen.

  • Kant-en-klare tekst LF Zuiderzeeroute genomineerd

Wauw! De nieuwe LF Zuiderzeeroute is genomineerd voor Fietsroute van het Jaar 2021! Tijdens dit rondje om de voormalige Zuiderzee kom je ook door < iets over de regio/provincie >.  

Met de #LFZuiderzeeroute ontdek je wat de krachtmeting tussen mens en natuur heeft opgeleverd. Je fietst over grote stukken ingepolderd land, waterbouwkundige werken en langs middeleeuwse handelssteden. Nieuwsgierig geworden? Op www.lfzuiderzeeroute.nl vind je alles over het vernieuwde tracé, de bewegwijzering, de leukste bezienswaardigheden en meer! Je hoeft alleen nog maar op de fiets te stappen.

Meer informatie

Op de website van de LF Kustroute en LF Zuiderzeeroute ontdek je meer over de genomineerde routes.