Naar boven

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

captcha code:

6x per jaar gratis het laatste Nederland Fietsland Fietsland nieuws per e-mail

Startpunt van elke fietstocht

Initiatief van Stichting Landelijk Fietsplatform

Home Toolkit Fietsroute van het Jaar 2021

Toolkit Fietsroute van het Jaar 2021

Hieronder vind je beeld, teksten en logo's die te gebruiken zijn om de nominatie van de LF Kustroute en LF Zuiderzeeroute onder de aandacht te brengen. Zo zorgen we er samen voor dat de nominatie en daarmee de bekendheid van de route breed wordt uitgedragen. Mochten er vragen zijn dan kun je mailen naar Marina van Dijk via mvandijk@fietsplatform.nl of per telefoon op 033 422 83 81.

Let op! De vakjury zal de uiteindelijke winnaar bepalen, er kan helaas niet gestemd worden.

Logo's/routebordje
Logo genomineerd LF Zuiderzeeroute
Logo genomineerd LF Kustroute
Logo genomineerd LF Kustroute en LF Zuiderzeeroute
Afbeelding met logo LF Kustroute en LF Zuiderzeeroute
Afbeelding met logo klein LF Kustroute en LF Zuiderzeeroute 
Afbeelding met logo groot LF Kustroute en LF Zuderzeeroute
Afbeelding vierkant met logo LF Kustroute 
Afbeelding met logo klein LF Kustroute 
Afbeelding met logo groot LF Kustroute 
Afbeelding vierkant met logo LF Zuiderzeeroute
Afbeelding met logo klein LF Zuiderzeeroute 
Afbeelding met logo groot LF Zuderzeeroute 

Teksten

  • Kant-en-klare tekst LF Kustroute en LF Zuiderzeeroute genomineerd 

Wauw! De nieuwe LF Zuiderzeeroute en LF Kustroute zijn genomineerd voor Fietsroute van het Jaar 2021! Tijdens het rondje rond de voormalige Zuiderzee en de route langs de Nederlandse Kust kom je ook door < iets over de regio/provincie >.  

Met de #LFZuiderzeeroute ontdek je wat de krachtmeting tussen mens en natuur heeft opgeleverd. Je fietst over grote stukken ingepolderd land, waterbouwkundige werken en langs middeleeuwse handelssteden. De #LFKustroute kenmerkt zich door langgerekte duinstroken, Zuid-Hollandse en Zeeuwse eilanden, historische steden en authentieke (terp-)dorpjes. Op www.lfzuiderzeeroute.nl en www.lfkustroute.nl vind je alles over het vernieuwde tracé, de bewegwijzering, de leukste bezienswaardigheden en meer! Je hoeft alleen nog maar op de fiets te stappen. 

  • Kant-en-klare tekst LF Kustroute genomineerd

Wauw! De nieuwe LF Kustroute is genomineerd voor Fietsroute van het Jaar 2021! Tijdens het fietsen langs de Nederlandse kust kom je ook door < iets over de regio/provincie >. 

De #LFKustroute kenmerkt zich door langgerekte duinstroken langs de Hollandse kust en door de Zuid-Hollandse en Zeeuwse eilanden. Historische steden en authentieke (terp-)dorpjes en stadjes zorgen voor leuke tussenstops op de route. Soms wind mee, soms wind tegen, maar altijd 'proef' je het heerlijke kustgevoel. Nieuwsgierig geworden? Op www.lfkustroute.nl vind je alles over het vernieuwde tracé, de bewegwijzering, de leukste bezienswaardigheden en meer! Je hoeft alleen nog maar op de fiets te stappen.

  • Kant-en-klare tekst LF Zuiderzeeroute genomineerd

Wauw! De nieuwe LF Zuiderzeeroute is genomineerd voor Fietsroute van het Jaar 2021! Tijdens dit rondje om de voormalige Zuiderzee kom je ook door < iets over de regio/provincie >.  

Met de #LFZuiderzeeroute ontdek je wat de krachtmeting tussen mens en natuur heeft opgeleverd. Je fietst over grote stukken ingepolderd land, waterbouwkundige werken en langs middeleeuwse handelssteden. Nieuwsgierig geworden? Op www.lfzuiderzeeroute.nl vind je alles over het vernieuwde tracé, de bewegwijzering, de leukste bezienswaardigheden en meer! Je hoeft alleen nog maar op de fiets te stappen. 

Meer informatie
Op de website van de LF Kustroute en LF Zuiderzeeroute ontdek je meer over de genomineerde routes.

Onze partners

ANWB

Fietsersbond

Horeca Nederland

NBTC

NTFU

Rai

Recron

VVV

Provincie Drenthe

Provincie Friesland

Provincie Gelderland

Provincie Groningen

Provincie Limburg

Provincie Noord-Brabant

Provincie Noord-Holland

Provincie Utrecht

Provincie Zeeland

Provincie Zuid-Holland

Provincie Flevoland