Naar boven

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

captcha code:

6x per jaar gratis het laatste Nederland Fietsland Fietsland nieuws per e-mail

Startpunt van elke fietstocht

Initiatief van Stichting Landelijk Fietsplatform

Home Kies je kampeerstoel

Kies je kampeerstoel

Na een mooie fietstocht verdien je rust en een goede stoel. Voor de vakantiefietser zijn er dan ook veel lichtgewicht stoeltjes verkrijgbaar. Om je te helpen kiezen beschrijven we enkele stoeltjes die door fietsers gewaardeerd worden. 

Helionx Chair OneHelinox Fietskampeerstoelen

Een groot zitcomfort, makkelijk mee te nemen en bijzonder licht. Dat is de Helinox kampeerstoel in een notendop. De Helinox Chair One heeft pootjes. Hierdoor zit je wat hoger waardoor je makkelijk in en uit de stoel komt. Nadeel is dat de pootjes in een zachte ondergrond soms wat wegzakken. De Helinox Ground Chair heeft hier geen last van, maar zoals de naam al doet vermoeden: op deze stoel zit je iets lager bij de grond.
Bekijk Helinox Chair One 
  |   Bekijk Helinox Ground Chair 


Treo Chair

Treo Chair Therm-a-rest

Het merk Therm-a-rest ken je wellicht al van de zelf opblaasbare slaapmatjes. Dit jaar hebben ze ook een eigen kampeerstoeltje op de markt gebracht. We hebben er nog niet opgezeten, maar de recensies zijn goed. Ook deze stoel is licht en compact. De stoel is verpakt in een harde etui. De etui is uitklapbaar en vormt zo de basis van de stoel.
Bekijk Treo Chair Therm-a-rest


Bo Camp

Bo-Camp kampeerstoel

Heb je een kleiner budget of hou je van basic, dan is het Bo-Camp kampeerstoeltje wellicht iets voor jou. Dit stoeltje biedt een goede rugsteun en kan makkelijk compact opgerold worden. 
Bekijk de Bo-Camp kampeerstoel 


Trekker Chair

Trekker Chair

Heb je al een Therm-a-rest kampeermatje? Deze kun je makkelijk ombouwen tot een stoel. Met de Trekker Chair vorm je het kampeermatje tot zit- en rugvlak. De stoel zit prima en is de meest lichte oplossing.
Bekijk de Thermarest Trekker Chair

 

Onze partners

ANWB

Fietsersbond

Horeca Nederland

NBTC

NTFU

Rai

Recron

VVV

Provincie Drenthe

Provincie Friesland

Provincie Gelderland

Provincie Groningen

Provincie Limburg

Provincie Noord-Brabant

Provincie Noord-Holland

Provincie Utrecht

Provincie Zeeland

Provincie Zuid-Holland

Provincie Flevoland