Naar boven

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

captcha code:

6x per jaar gratis het laatste Nederland Fietsland Fietsland nieuws per e-mail

Startpunt van elke fietstocht

Initiatief van Stichting Landelijk Fietsplatform

Home Fietsvakantie Fietsarrangementen

Fietsarrangementen

Een fietsvakantie kun je natuurlijk helemaal zelf plannen. Wil je dat niet, kies dan voor een van de honderden kant-en-klare fietsvakan­ties. Er zijn arrangementen waarbij je fietst van hotel naar hotel. Maar ook waarbij je een lang weekend gaat fietsen vanuit een vast over­nachtings­adres; de zogenoemde standplaatsarrangementen. Kies je voor een trek­tocht, dan kan baga­gever­voer worden gere­geld.

Fietsrelax biedt veel fietsarrangementen aan, net als Dutch Bike Tours, Tulip Cycling, Travelydays, Cycletours en Fitál Vakanties. Ben je een verstokte kampeerder? Fietsfun heeft arrangementen waarbij een De Waard-tent voor je klaarstaat. Een zeer uitgebreid overzicht fietsreizen met onder andere bovenstaande aanbieders vind je op fietsvakantiewinkel.nl

LF-arrangementen
Georganiseerd fietsen over het netwerk LF-routes kan makkelijk dankzij een fietsarrangement rondom de voormalige LF Zuiderzeeroute (diverse arrangementen), langs het Nederlandse deel van de befaamde Internationale Rijnroute (LF Rijnfietsroute 7 dagen) en fietsend langs de rivier de Maas (diverse arrangementen).

Kijk voor meer aanbieders van fietsarrangementen bij Links

Onze partners

ANWB

Fietsersbond

Horeca Nederland

NBTC

NTFU

Rai

Recron

VVV

Provincie Drenthe

Provincie Friesland

Provincie Gelderland

Provincie Groningen

Provincie Limburg

Provincie Noord-Brabant

Provincie Noord-Holland

Provincie Utrecht

Provincie Zeeland

Provincie Zuid-Holland

Provincie Flevoland