Fietsgidsen LF-routes

Elke icoonroute een eigen gids
Verzamel ze allemaal

Handig onderweg

Wat zoek je als je gaat fietsen? Vooral een mooie route. Liefst met een goede kaart erbij. En praktische informatie voor onderweg. Dat vind je in de nieuwe reeks LF-fietsgidsen. Elke LF-routes heeft een eigen fietsgids die je als het ware mee aan de hand neemt en de hele route beschrijft.

Schaal: 1:100.000
Prijs: € 12.95 per stuk

Een mooie verzameling

Het aanbod

Maasroute

Deze gids beschrijft de route vanaf de grens bij Maastricht tot aan Maasstad Rotterdam. Je leest over het rivierlandschap, over sluizen en dijken, oude vestingstadjes, vruchtbare fruitgaarden en bijzondere getijdengebieden.

Bestel

Zuiderzeeroute

Deze gids beschrijft de route rondom de voormalige Zuiderzee. Je leest over de sporen die de Zuiderzee heeft nagelaten. Over stadjes die hun welvaart aan haar dankten en aan water dat land werd. En over de ingenieuze waterwerken die water en land uit elkaar houden.

Bestel

Kustroute

Deze gids beschrijft de route van Cadzand-Bad naar Bad Nieuweschans. Langs uitnodigende stranden en levendige badplaatsen, maar ook door spannende duinlandschappen en kweldergebieden waar de vogels je toezingen.

Bestel

Waterlinieroute

De gids beschrijft de route van Edam naar Bergen op Zoom. Over de linies die zijn aangelegd om de vijand te weren door enorme stukken land onder water te zetten. Unieke ketens van militaire bouwwerken die het landschap op een bijzondere manier hebben verrijkt.

Bestel
Wat fietsers zeggen

“De gids van de Zuiderzeeroute voegt wel iets toe; interessante info, handig bij plannen van stops en overnachtingen. Goede, overzichtelijke kaarten voor als je even de weg kwijt bent. De nieuwe opzet, plastic map met kaarten en boekje, beviel ons wel.”

“We hebben het boekje van de Maasroute met kaarten gekocht, mooie aanvullende info in het boekje. De kaarten zijn leuk om te weten waar je fietst en welke plaatsen er in de omgeving zijn.”