Naar boven

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

captcha code:

6x per jaar gratis het laatste Nederland Fietsland Fietsland nieuws per e-mail

Startpunt van elke fietstocht

Initiatief van Stichting Landelijk Fietsplatform

Home Fietsgidsen fietsgids Zuiderzeeroute

Fietsgids Zuiderzeeroute

In deze fietsmap staat de 400 km lange Zuiderzeeroute (LF21  LF22  LF23) belicht. De map bestaat uit drie dubbelzijdige fietskaarten schaal 1:100.000 en een los boekje met algemene informatie. Je leest over de voormalige Zuiderzee en krijgt tips hóe je je fietstocht over meerdere dagen kunt plannen. Een afstandentabel helpt bij het indelen van je dagtrajecten. Ook krijg je uitleg over de bewegwijzering die je tegenkomt. Achterin zit een lijst met Fietsers Welkom! overnachtingsadressen langs de route, andere nuttige adressen en informatie over het netwerk van LF-routes. Aan de binnenzijde van de achterflap - tot slot - staat de legenda bij de kaartbladen.

De fietsmap is ook beschikbaar in het Engels en Duits.

Update kaarten Zuiderzeeroute - Veluwe
Het fietsroutenetwerk Veluwe is voorjaar/zomer 2017 ingrijpend gewijzigd. Dit heeft op de tracering van de LF Zuiderzeeroute niet veel invloed; wel loopt de route in Harderwijk en Kampen niet iets anders. Blijf gewoon de  LF-bordjes volgen. Die hangen goed.

Als service bieden we hier de pdf met de actuele LF-route en omliggende knooppunten op de Veluwe. Dit is vooral handig als je van de route wilt afwijken, bijv. om via de fietsknooppunten naar een overnachtingsadres te fietsen.  

Onze partners

ANWB

Fietsersbond

Horeca Nederland

NBTC

NTFU

Rai

Recron

VVV

Provincie Drenthe

Provincie Friesland

Provincie Gelderland

Provincie Groningen

Provincie Limburg

Provincie Noord-Brabant

Provincie Noord-Holland

Provincie Overijssel

Provincie Utrecht

Provincie Zeeland

Provincie Zuid-Holland