Kijk voordat je een LF-route gaat fietsen altijd of iets speelt op je route: denk aan een tijdelijke wegomlegging of een veer dat uit de vaart is. Alle informatie die wij horen via onderhoudsinstanties, wegbeheerders of andere fietsers melden we. Ontbreekt er info? Mail ons, dan vullen we het overzicht aan.

Actuele informatie - ga goed voorbereid op pad

Rijnfietsroute

Aangepaste bewegwijzering

Met de komst van de LF Maasroute en de nieuwe bewegwijzering daarvan wijzigt er ook iets in de bordjes die je volgt voor het fietsen van de Rijnfietsroute:

  • volg tussen Woudrichem (veer) en Dordrecht Centrum (veer) de bordjes van de LF Maasroute. Na het veer volg je weer bordjes met onderstrook Rijnfietsroute.
  • fiets je van Woudrichem (veer) naar Gorinchem (naar het oosten) dan volg je ook weer de bordjes met onderstrook Rijnfietsroute
  • tussen Rotterdam Centrum en Hoek van Holland veer volg je bordjes LF Maasroute

Omleiding in Rotterdam

Toegevoegd: 15 juli 2022
Periode: t/m 16 oktober 2022

Het kruispunt Vasteland-Westzeedijk in Rotterdam is in verband met werkzaamheden afgesloten t/m 16 oktober. Er worden omleidingen aangegeven. Je kunt deze kruising vermijden door de knooppunten te volgen:

Vanuit Kinderdijk richting Hoek van Holland: vanaf knpt 60 volg je de knpt 19-17-58. Je komt dan uit op de Maasroute die je volgt tot Hoek van Holland.
Vanuit Hoek van Hollland: vanaf knpt 17 volg je knpt 19-60-20. Je komt dan uit op de LF2a die je volgt richting Kinderdijk.