Naar boven

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

captcha code:

6x per jaar gratis het laatste Nederland Fietsland Fietsland nieuws per e-mail

Startpunt van elke fietstocht

Initiatief van Stichting Landelijk Fietsplatform

Actuele info LF9

  

Toegevoegd 18 sept 2018

Werkzaamheden LF9 in Land van Heusden en Altena

Het fietsknoop-puntennetwerk in het Land van Heusden en Altena wordt de komende tijd geoptimaliseerd. Dit betekent dat er werkzaamheden aan de bewegwijzering plaatsvinden van 17 september tot 24 december.

Je kunt hinder van deze werkzaamheden ondervinden. De LF9 blijft gewoon bewegwijzerd, maar kan in deze periode soms even lastiger te vinden zijn.

LF9 werkzaamheden 

Toegevoegd 13 sept 2018

Omleiding LF9 Zuiderzeeroute tussen Bunschoten en Nijkerk

In september en oktober 2018 wordt het fietspad aan de Zeedijk tussen Bunschoten en de Arkervaart vernieuwd en verbreed. Deze is dan afgesloten. Je kunt onderstaande beschrijving volgen.

LF9b: In Bunschoten na knooppunt 3 kom je na 300 m fietsen bij de haven; Weikamp. Op de Weikamp RA Oostsingel. Daarna 3e weg links nemen; Zuidwenk. Deze afrijden en op T-spl. RA; Groeneweg. Daarna LA; Bontepoort. Na ong. 4 km op kruising LA; Bremerseweg. Gaat over in Arkerweg. Deze blijven volgen tot de Zeedijk. Dan RA Zeedijk volgen tot sluis. Je zit weer op de LF-route.

LF9a: Vanaf knooppunt 52 na de sluis rechtdoor de Zeedijk volgen en niet het fietspad op de Zeedijk nemen. Na 600 m op splitsing van wegen en fietspaden LA; Arkerweg. Arkerweg overgaand in Bremerseweg. Na 2,5 km op kr. RA; Bontepoort. Na ong. 4 km op T-spl. RA;Groeneweg. Dan 2e weg LA; Zuidwenk. Dan 3e weg RA; Oostsingel. Deze volgen tot de haven en daar LA; Weikamp. Je zit weer op de route.

LF23 LF9 omleiding Zeedijk Bunschoten Nijkerk 

 

Onze partners

ANWB

Fietsersbond

Horeca Nederland

NBTC

NTFU

Rai

Recron

VVV

Provincie Drenthe

Provincie Friesland

Provincie Gelderland

Provincie Groningen

Provincie Limburg

Provincie Noord-Brabant

Provincie Noord-Holland

Provincie Overijssel

Provincie Utrecht

Provincie Zeeland

Provincie Zuid-Holland