Naar boven

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

captcha code:

6x per jaar gratis het laatste Nederland Fietsland Fietsland nieuws per e-mail

Startpunt van elke fietstocht

Initiatief van Stichting Landelijk Fietsplatform

Home Nieuws VVV Zeeland lanceert vernieuwende website en app

VVV Zeeland lanceert vernieuwende website en app

Gepubliceerd op 12 mei 2017

VVV Zeeland lanceert vernieuwende website en app

VVV Zeeland heeft een nieuwe toeristische website en app gelanceerd, bedoeld om gasten op een eigentijdse manier te inspireren over Zeeland. Ook het aanbod fietsroutes hoort daar natuurlijk bij.

Uniek is dat een deel van de informatie zich aanpast op basis van het weer, datum en de persoonlijke voorkeuren van de gast. Op de site zijn hotels, vakantiewoningen en restaurants te reserveren. Je kunt je favorieten bewaren, routes en brochures bestellen in de webshop en er zijn nieuwe zoekfuncties toegevoegd. 

Met de nieuwe dagje-uit planner kun je tips krijgen voor een dagje uit op basis van jouw persoonlijke voorkeuren. Zo kun je aangeven wanneer je komt, met hoeveel personen, of er kinderen bij zijn, met welk vervoersmiddel je wilt reizen en wat je vertrekplaats is. Op basis daarvan wordt een maatwerk dag voor je samengesteld, bestaande uit drie activiteiten, een lunchtip en een dinertip. Bovendien wordt aangegeven hoe lang je reistijd is (zowel qua kilometers als qua tijd). De dagje-uit planner zit zowel in de website, als in de app.

De app bevat op hoofdlijnen dezelfde functionaliteiten als de website. Ook in de app krijg je tips op basis van het weer, de locatie en persoonlijke voorkeuren. Aanvullend daarop is het mogelijk om reisgidsen te bekijken met uitgebreide informatie over regio’s in Zeeland. Maar ook tips van locals, ZeelandPas acties en achtergrondverhalen. De app is beschikbaar voor iPhone en Android

Ga naar website: www.vvvzeeland.nl

terug naar overzicht >

Onze partners

ANWB

Fietsersbond

Horeca Nederland

NBTC

NTFU

Rai

Recron

VVV

Provincie Drenthe

Provincie Friesland

Provincie Gelderland

Provincie Groningen

Provincie Limburg

Provincie Noord-Brabant

Provincie Noord-Holland

Provincie Utrecht

Provincie Zeeland

Provincie Zuid-Holland

Provincie Flevoland