Naar boven

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

captcha code:

6x per jaar gratis het laatste Nederland Fietsland Fietsland nieuws per e-mail

Startpunt van elke fietstocht

Initiatief van Stichting Landelijk Fietsplatform

Home Nieuws Vol programma Fiets en Wandelbeurs 2016

Vol programma Fiets en Wandelbeurs 2016

Gepubliceerd op 05 februari 2016

Vol programma Fiets en Wandelbeurs 2016

Voor 2016 presenteert de Fiets en Wandelbeurs een vernieuwd programma vol met activiteiten. Méér dan ooit is er van alles te zien en te beleven op de beursvloer. Nieuw is ook de locatie: na elf jaar Amsterdam RAI vindt het evenement op 20 en 21 februari plaats in Jaarbeurs Utrecht. Het Fietsplatform, beheerder van nederlandfietsland.nl is aanwezig op het verzamelpaviljoen Fietsers informeren Fietsers, stand 4.C.80.

Naast de vertrouwde stands met fiets- en wandelinformatie is er een wijnproeverij, een 'shoot-out' met fototoestellen of je kunt de Eiger beklimmen met een virtual realitybril: het is maar een greep uit het aanbod van nieuwe activiteiten. Ook zijn er demonstraties slacklining, een trendy sport waarbij je op een strakgespannen band balanceert. Voor kinderen is er het Hicle Kids Adventure, met een apart kinderfietsparcours, materialen voor fietsen en wandelen met kinderen en een groot aanbod aan kindervakanties.

Het entreeticket voor de beurs geeft ook toegang tot de nieuwe e-bike Xperience, die gelijktijdig in Hal 1 en 2 plaatsvindt. Dit event draait helemaal om het testen en vergelijken van elektrische fietsen en hun snelle broertjes: de speed pedelecs of high speed e-bikes. En daar krijg je als bezoeker alle gelegenheid toe op een groot testparcours dat door twee hallen slingert.

Meer informatie: www.fietsenwandelbeurs.nl.


terug naar overzicht >

Onze partners

ANWB

Fietsersbond

Horeca Nederland

NBTC

NTFU

Rai

Recron

VVV

Provincie Drenthe

Provincie Friesland

Provincie Gelderland

Provincie Groningen

Provincie Limburg

Provincie Noord-Brabant

Provincie Noord-Holland

Provincie Utrecht

Provincie Zeeland

Provincie Zuid-Holland

Provincie Flevoland