Naar boven

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

captcha code:

6x per jaar gratis het laatste Nederland Fietsland Fietsland nieuws per e-mail

Startpunt van elke fietstocht

Initiatief van Stichting Landelijk Fietsplatform

Home Nieuws Vernieuwde app ANWB Fietsen

Vernieuwde app ANWB Fietsen

Gepubliceerd op 30 oktober 2017

Vernieuwde app ANWB Fietsen

De ANWB heeft de eerste versie van de nieuwe ANWB Fietsen app gelanceerd. Hiermee kun je gemakkelijk de mooiste fietstochten bij jou in de buurt vinden en afstemmen op jouw behoefte. In de app staan meer dan 170 routes door heel Nederland. De routes zijn gecontroleerd en zorgvuldig samengesteld, zodat je verzekerd bent van een mooie route.  

Vul de provincie in waar je graag op pad wilt en de ideale afstand of duur van je tocht. De app presenteert je vervolgens een aantal routes die aan jouw eisen voldoen. De  gekozen route wordt getoond op een kaart en volgt jou gedurende de fietstocht. Zo weet je altijd waar je bent. Ook zie je waar de leuke fietscaféetjes of terrassen zitten, waar je als ANWB-lid korting krijgt. Bij deze zogenaamde ‘ANWB Gastvrij Plus punten’ is ook altijd een bandenplaksetje en oplaadpunt aanwezig. 

De app is bewust nog niet helemaal af. Op dit moment kun je er alleen bestaande ANWB fietsroutes mee fietsen. Om hem zo gebruiksvriendelijk en leuk mogelijk te maken heeft de ANWB de app nu alvast gelanceerd, zodat ze feedback van gebruikers kunnen verwerken tijdens de laatste ontwikkelingen. ANWB hoort graag wat je fijn vindt werken in de app en wat juist niet. Dat kun je in het menu bij 'Info & Help' in de app aangeven. 

De app is gratis te downloaden voor iPhone of  Android toestellen.

terug naar overzicht >

Onze partners

ANWB

Fietsersbond

Horeca Nederland

NBTC

NTFU

Rai

Recron

VVV

Provincie Drenthe

Provincie Friesland

Provincie Gelderland

Provincie Groningen

Provincie Limburg

Provincie Noord-Brabant

Provincie Noord-Holland

Provincie Utrecht

Provincie Zeeland

Provincie Zuid-Holland

Provincie Flevoland