Naar boven

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

captcha code:

6x per jaar gratis het laatste Nederland Fietsland Fietsland nieuws per e-mail

Startpunt van elke fietstocht

Initiatief van Stichting Landelijk Fietsplatform

Home Nieuws Vacature projectleider routes

Vacature projectleider routes

Gepubliceerd op 30 januari 2020

Vacature projectleider routes

Binnen Nederland Fietsland staat er een hoop te gebeuren. Om de transitie van de LF-icoonroutes in goede banen te leiden is het Landelijke Fietsplatform op zoek naar een projectleider routes. Nederlandfietsland.nl is onderdeel van dit kennis- en coördinatiepunt voor het recreatieve fietsen. 

Op non-profit basis zetten we ons met veel enthousiasme in voor optimaal fietsplezier in Nederland. Met een klein team helpen we jaarlijks duizenden fietsers uit binnen- en buitenland bij het beleven van mooie fietstochten. Onze focus ligt op het aanbod van fietsroutes: we beheren de Langeafstand Fietsroutes (LF-routes) en zitten nu midden in de doorontwikkeling naar LF-icoonroutes. Ook helpen we provincies en regio’s om de kwaliteit van de knooppuntroutes te bewaken. We monitoren het gebruik en faciliteren kennisdeling, zowel binnen Nederland als internationaal.

Kun jij als geen ander dit soort projecten coördineren, ben je gestructureerd en heb je gevoel voor bestuurlijke processen? Wacht dan niet langer en solliciteer naar deze functie. Meer over de functie en hoe je kunt solliciteren lees je op de website van het Fietsplatform. Oja, affiniteit met fietsrecreatie is een pré.

Bekijk de vacature

 

 

terug naar overzicht >

Onze partners

ANWB

Fietsersbond

Horeca Nederland

NBTC

NTFU

Rai

Recron

VVV

Provincie Drenthe

Provincie Friesland

Provincie Gelderland

Provincie Groningen

Provincie Limburg

Provincie Noord-Brabant

Provincie Noord-Holland

Provincie Utrecht

Provincie Zeeland

Provincie Zuid-Holland

Provincie Flevoland