Naar boven

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

captcha code:

6x per jaar gratis het laatste Nederland Fietsland Fietsland nieuws per e-mail

Startpunt van elke fietstocht

Initiatief van Stichting Landelijk Fietsplatform

Home Nieuws Pop-up fietsroute langs Brabants Design

Pop-up fietsroute langs Brabants Design

Gepubliceerd op 01 september 2017

Pop-up fietsroute langs Brabants Design

Routebureau Brabant lanceert een nieuw routeconcept waarin beleving langs de route centraal staat: de pop-up fietsroute. Hiermee wil Routebureau Brabant je stimuleren om niet alleen te genieten van het fietsen, maar ook onderweg de tijd te nemen en je te laten inspireren. Er zijn twee pop-up routes die te fietsen zijn van 2 t/m 24 september. In het weekend hebben de designlocaties een uniek aanbod. 

Fiets bijvoorbeeld door de keramiekwerkplaatsen van Sundaymorning@EKWC in Oisterwijk en ontdek de geschiedenis en toekomst van Textiel in het TextielMuseum in Tilburg. Of maak kennis met sociaal duurzaam design in de roze fabriek van Werkwarenhuis by Social Label in ’s-Hertogenbosch en ontmoet de makers in hun atelierwinkels tijdens een stadswandeling door vestingstad Heusden. 

Op vertoon van de routekaart krijg je in september gratis toegang tot de deelnemende locaties. Ook zijn extra workshops en rondleidingen mogelijk. Je kunt de routekaart downloaden en het volledig programma lezen op www.visitbrabant.com/designroute

De pop-up fietsroute staat ook in de Routes in Brabant app, met themaroutes voorzien van zogenoemde beacon-technologie. Tijdens het fietsen ontvang je als gebruiker extra informatie over hoogtepunten langs de route. 

De route maakt gebruik van het fietsknooppuntennetwerk in Brabant. Fietsen ná 24 september kan wel, maar het aanvullend programma is dan niet altijd beschikbaar.  

terug naar overzicht >

Onze partners

ANWB

Fietsersbond

Horeca Nederland

NBTC

NTFU

Rai

Recron

VVV

Provincie Drenthe

Provincie Friesland

Provincie Gelderland

Provincie Groningen

Provincie Limburg

Provincie Noord-Brabant

Provincie Noord-Holland

Provincie Utrecht

Provincie Zeeland

Provincie Zuid-Holland

Provincie Flevoland