Naar boven

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

captcha code:

6x per jaar gratis het laatste Nederland Fietsland Fietsland nieuws per e-mail

Startpunt van elke fietstocht

Initiatief van Stichting Landelijk Fietsplatform

Home Nieuws Op de fiets Dwars Door De Kas!

Op de fiets Dwars Door De Kas!

Gepubliceerd op 28 mei 2018

Op de fiets Dwars Door De Kas!

Na een jaar van afwezigheid is er dit jaar weer het Dwars Door De Kas evenement. Ter promotie van het Westland en veel enthousiaste telers kun je dit jaar zowel op zaterdag 9 juni als op zondag 10 juni weer door de kassen fietsen. Er zijn drie startpunten in Westland en verschillende routes van 20 tot 35 kilometer. 

Aan de voorkant van de kwekerij erin en aan de achterkant er weer uit. Verschillende afstanden en vele verschillende kwekers. Het laagdrempelige concept waarbij de bezoeker veel ziet, ruikt en proeft in een korte periode spreekt de consumenten aan. Ook dit jaar komt de organisatie met een nieuwtje. Het evenement zal dit jaar niet één, maar twee dagen plaatsvinden. Er zijn dit jaar drie verschillende startpunten (Café- restaurant De Jachthaven - Kwintsheul, Wilhelminaplein - Naaldwijk, en Vakantiepark Vlugtenburg - ’s Gravenzande). 

Ook dit jaar verwacht de organisatie deelnemers te kunnen verrassen met een leuke route. Langs de route en in kassen wordt er gezorgd voor extra entertainment. De organisatie (bestaande uit Westland Experience en Vakantiepark Vlugtenburg) heeft als doel promotie van het prachtige Westland en krijgt daarbij veel steun van vrijwilligers en BW’ers (Bekende Westlanders).

Inschrijven kan via de website www.dddk.nl

terug naar overzicht >

Onze partners

ANWB

Fietsersbond

Horeca Nederland

NBTC

NTFU

Rai

Recron

VVV

Provincie Drenthe

Provincie Friesland

Provincie Gelderland

Provincie Groningen

Provincie Limburg

Provincie Noord-Brabant

Provincie Noord-Holland

Provincie Utrecht

Provincie Zeeland

Provincie Zuid-Holland

Provincie Flevoland